Drůbež
Kulinářské techniky, food pairing, recepty a mnoho dalšího
-
Porcování masa: Jak naporcovat drůbež?
Kulinářské techniky přípravy drůbežePři porcování maso rozdělujeme na menší části nebo porce. V tomto článku se zaměříme na správné porcování drůbeže a představíme si několik tipů, jak naporcovat kuřecí, kachní, husí a krůtí maso.
-
Drůbky
Kulinářské techniky přípravy drůbežeJsou stále populárnější, podívejte se, jak s nimi správně pracovat v kuchyni
-
Kuře - v čem spočívá jeho fenomén? Druhy a rozdíly
Kulinářské techniky přípravy drůbežeNejoblíbenější drůbeží maso na světě
-
Jak vybrat drůbeží maso dobré kvality
Kulinářské techniky přípravy drůbežeNejdůležitější aspekty, které mají vliv na celé jídlo
-
5 způsobů na přípravu drobů
Kulinářské techniky přípravy drůbežeNávrat ke tradicím, originální způsoby, jak připravit játra, ledvinky, srdíčka a mnoho dalších
-
Kulinární dílna: připravujeme krůtu
Kulinářské techniky přípravy drůbežeKrůtí maso -šťavnaté, s vůní a s překvapující chutí
-
Jak omezit plýtvání u drůbeže, a jak zdokonalit food cost
Kulinářské techniky přípravy drůbežeVedení restaurace, ve které je velký zisk dosažen jídly o vysokém standardu, to je cíl každého šéfkuchaře. Taková perspektiva je možná díky vyváženým činnostem v kuchyni a neustálým výpočtům ukazatele food cost.
Doporučené recepty
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.