Mapa stránek
Partner v podnikání v gastronomii | Unilever Food Solutions
-
Inspirace pro kuchaře | Unilever Food Solutions
-
Tipy a triky nejen z gastronomie
- Jak změnit menu v restauraci
- 7 tipů na propagaci rastlinného menu
- Servírování vegetariánských jídel
- Polévka jako hlavní chod
- Top 10 bezplatných kurzů pro šéfkuchaře
- Nejoblíbenější sladkovodní a mořské ryby v restauracích – jak je nejlépe připravit?
- Mušle a slávky: Jak připravit mušle v restauraci
- Popularita food trucků stále roste! Proč jsou tak oblíbené?
- Druhy a typy brambor a jak je využít v restauraci?
- Jak upéct dokonalou pizzu?
- Usnadněte si práci v kuchyni s naší Food cost kalkulačkou
- Fine dining jakožto nejnovější trend v gastronomii
- Food cost kalkulačka a další užitečné nástroje do kuchyně | Unilever Food Solutions
- Jaké jsou výhody rýžovaru v profesionální kuchyni?
- Jak na zdobení a dekorování jídla | Unilever Food Solutions
- V čem spočívá vaření Sous-Vide a proč je tato technika u kuchařů tak oblíbená?
- Jak ochutit bezmasá jídla: Objevte naše tajné přísady | Unilever Food Solutions
- Salát jako hlavní jídlo: Jak ho správně sestavit? | Unilever Food Solutions
- Grilovaná zelenina: Jak zvýraznit její přirozenou chuť?
- Měla by každá restaurace nabízet vegetariánská jídla?
- Levné, ale chutné suroviny, které vám pomohou snížit náklady spojené s přípravou jídel
- Polotovary ve vaší kuchyni. Jak je nejlépe využít?
- Směrnice o jednorázových plastech — jak ovlivní potravinářský průmysl?
- Možnosti gastro obalů pro jídla s sebou a k rozvozu
- Jak na čistý a čirý fond nebo vývar
- Rozvoz burgerů — na co pamatovat
- Tipy pro restaurace, jak využít sociální média
- Jak vytvořit webovou stránku pro vaše gastronomické služby?
- Přehledná tabulka pro přípravu pěti základních omáček
- Jak uspořádat těstovinový talíř, aby vaše hosty ohromil?
- Postupy a přísady, které vám pomohou zahustit omáčku
- Je vaše jídlo bezpečné pro doručení?
- Tipy pro osobní hygienu v kuchyni
- Překážky zajištění bezpečnosti potravin
- Jaké vybavení budete potřebovat při otevření pizzerie?
- Základní pravidla pro nakládání s odpady v restauraci
- Povědomí o životním prostředí — jak může pozitivně ovlivnit podnikání v cateringu
- Co činí burger perfektním?
- Bezodpadový catering — jak povzbudit vaše hosty, aby neplýtvali jídlem?
- Jak správně postupovat u přípravy jídel technikou sous vide
- Poděkování
- Jak spravovat profil restaurace na Facebooku a Instagramu?
- Umíte přijmout stížnost?
- 10 rad, jak si vybrat 3 nejdůležitější nástroje, které zvýší úroveň vašich gastronomických výtvorů
- Snižte náklady na jídlo omezením odpadu
- 10 tipů, jak snižovat množství odpadu
- Gastronomické trendy 2018
- Tipy, jak snížit množství odpadu
- Instrukce SVJ a HACCP v provozu
- Jaké jsou rozdíly mezi povinnostmi kuchaře a šéfkuchaře
- Bez lepku
- Kulinářské rady, jak připravit jemné, křehké a šťavnaté maso
- Jak zachovat klid
- Mise en place
- Jak vyfotit pokrmy
- Co dělat a nedělat na sociálních sítích
- Bezpečnost potravin – rizika a viníci
- 5 základních tipů na servírování pokrmů, kterými zabodujete
- Vyzkoušené nápady pro reklamu restaurace
- Jak nabrousit nůž
- Zelenina s chutí
- Jak nejlépe sestavit menu pro konkrétní druhy restaurací?
- Devět nápadů jak propagovat restauraci
- Zdravé občerstvení - jak zkrotit záchvaty hladu
- Fond — 7 způsobů, jak ho použít
- Host, nebo kuchař? Pár slov o přizpůsobování potravin.
- Sezónní zaměstnanci - čas náboru
- Tipy na zajímavé prvky, kterými ozvláštníte servis pokrmů
- Ekologická restaurace - jde to i bez plastu | Unilever Food Solutions
- Pět inspirací na grilované ovoce | Unilever Food Solutions
- Eatertainment mění odvětví stravování | Unilever Food Solutions
- Michelinské hvězdy - jak je získat | Unilever Food Solutions
- Rostlinná kuchyně - tipy pro menu v restauraci
- Fermentovaná zelenina v restauraci
- Jak vybrat konvektomat do restaurace
- Změna menu v restauraci
- Jak uvařit zdravé jídlo v restauraci
- Jak na zápis Google My Business
- Jak na chutné veganské jídlo
- Koření k ochucení jídel
- OZNÁMENÍ – PTAČÍ CHŘIPKA
- Výběr nejlepších omáček k masu
- Co je to potravinová pyramida
- Nejlepší světový street food
- Grilované hamburgery: průvodce
- Směsi koření v kuchyni
- Čerstvé bylinky v kuchyni
- Cateringový byznys po pandemii
- Street food: Italské inspirace
- Jak vylepšit vaše pokrmy
- Veganské a vegetariánské wrapy
- Hnědá omáčka a její variace
-
Polední a skupinové menu
- Teplé a studené omáčky ve stravování
- Zdobení jídla pro cateringové akce
- Jak připravit catering na akci v exteriéru?
- Čerstvý salát po celou dobu akce
- Letní dekorace pro catering
- Jak udržet během celé akce vaši omáčku konzistentní
- Rady, jak kombinovat šťávy k masu | Unilever Food Solutions
- MASO: tradice a současnost Jak to bylo kdysi v tradiční kuchyni a jak je to nyní – moderní techniky, ingredience, přísady, přílohy
- Jak vybrat a nakoupit kvalitní maso| Unilever Food Solutions
- Sestavte perfektní skupinové menu podle naší příručky!
- Tipy, jak se vyvarovat ztrátám masa během jeho přípravy
- Mladí pracovníci – jak je motivovat?
- 5 zásad: jak vytvořit dokonalé skupinové menu s masitými jídly
- Jak prezentovat cateringové menu?
- Surovinové náklady na přípravu jídel
- Jak připravit bufet? - 3 zlaté zásady
- Jak připravit chutné menu pro větší počet osob
- Polední a skupinové menu brožura
-
Školní stravování
- Jak na jídelníček pro děti ve školních jídelnách? Myslete na pestrost!
- Naučte se sestavit pestrý, vyvážený a chutný jídelníček
- Základní zdroje bílkovin, tuků, sacharidů a minerálů
- Sestavení jídelníčku pro školní jídelnu | Unilever Food Solutions
- Jak na správné skladování potravin | Unilever Food Solutions
- Recepty a tipy na hravé školní obědy | Unilever Food Solutions
- Výpočet nutričních hodnot receptů | Unilever Food Solutions
- Cukr v dětské stravě | Unilever Food Solutions
- Brožura Školní obedy
- Zdravé a chutné školní obědy
-
COVID-19
- Bezpečnost potravin
-
Rozvoz jídla 101
- Vychytávky pro rozvoz jídel
- Mýty a fakta o rozvozu jídla
- Pět způsobů, jak zjistit, zda jste připraveni na rozvoz jídla
- Společnost GrabFood se podělila o 5 tipů, jak propagovat své podnikání v rozvozu jídla
- Přilákejte více zákazníků chutnější nabídkou rozváženého jídla
- Jak navázat kontakt s kurýrní službou
- Podpora imunity a výživa
- Ochrana zisků
- 7 způsobů, jak hostům zlepšit zážitek v restauraci a být letos v létě ziskovější
- Tipy, jak oživit restauraci v době koronavirové krize
- Jak na sociálních sítích propagovat své výdejní okénko nebo rozvoz
- Covid-19 změní gastronomii navždy. Jaké budou dopady koronavirusu? Jak se na ně připravit?
- Jak se přizpůsobit v době koronavirové - Covid-19 a gastronomie
- Jak správně dodržovat pravidla pro provoz vaší restaurací po 25. 5. 2020
- Inovace nabídky po koronaviru - předpřipravené pokrmy pro domácí dohotovení (Semi finished meals)
- Inovace nabídky po koronaviru -Take away tématické jídelní boxy
- Oblíbené recepty s použitím Knorr Rajčatového protlaku
- Pravidla chování na sociálních sítích pro stravovací průmysl💻
- Marketing na Instagramu pro restaurace
- 5 tipů pro rozvoz jídla
- Jak nacenit menu ve vaší restauraci
- Alergeny
-
Objevte druhy světové kuchyně na kulinářské cestě
- Objevte základní druhy thajského kari a zařaďte ho do menu
- Prozkoumáváme mezinárodní kuchyně: Itálie
- Objevujeme mezinárodní kuchyně: Amerika
- Indická kuchyně
- Čínská kuchyně
- Peruánská kuchyně
- Sicilská kuchyně
- Korejská kuchyně
- Brazilské kuchyně
- Francouzská kuchyně
- Thajská kuchyně
-
Asijská kuchyně
- Asijská kuchyně-populární trend
- Asijské bylinky a koření v gastronomii | Unilever Food Solutions
- Marinování
- Tepelné úpravy jídel
- Připomeňte si základní druhy asijských nudlí a jejich využití
- Asijská brožura
- Asijská kuchyně - základní principy
- Nejen sushi. Japonská hlavní jídla | Unilever Food Solutions
- Italská kuchyně
- Objevte rozmanité druhy a recepty americké kuchyně
- Tradiční kuchyně v novém pojetí | Unilever Food Solutions
-
Sezóna
- Kulinářské trendy na rok 2022
- Vegetariánské vánoční menu? Žádný problém!
- Sedm tipů na vánoční rybu
- Podzimní polévky, které Vaši hosté budou milovat
- Letní menu: Svěží gastronomické trendy
- CHŘESTOVÁ SEZÓNA – KVÍZ
- Polévky na zimní období, které vás nevyjdou draze
- Více než jen nakládačky — jaké jídlo je dobré pro vaše zažívání?
- Sezónní zelenina, kterou můžete podávat na zimním menu
- Trendy pro listopad. Menu na Vánoce, Silvestr a zimní party sezónu
- Ať započne sezóna kořenové zeleniny! Podívejte se na některé z nejlepších zeleninových jídel
- Fermentace (kvašení) potravin — více než jen kysané zelí
- Vyvarujte se chyb u vánočního a silvestrovského menu
- Trend na říjen. Víno
- Dva cateringové trendy tohoto léta
- Trend na červenec: Výprava za světovými chutěmi
- Vaření naživo krok za krokem. Získejte infografiku!
- Trend na červen: Vaření naživo
- Sezónní průvodce letní zeleninou a ovocem. Objevte 5 letních hvězd, které by si měly najít místo na vašem menu!
-
Trend na květen: Grilování
- Moudrost kuchyně: Naučte se vařit chřest
- Moudrost kuchyně: Naučte se vařit chřest
- Dubnový trend: Flexitariánství
- Tři gastronomické trendy pro jaro
- Suroviny, které by rozhodně neměly chybět v jarní nabídce
- Trend na březen: stravování v restauracích
- 9 tipů od šéfkuchařů pro kuchaře na dokonalé zimní polévky a dušené pokrmy
- Trend na únor: bez odpadu
- Jak se připravit na nový rok – získejte infografiku!
- Lednový trend: Lehké pokrmy
- Jak se připravit na nový rok
- Objevte nejlepší zimní zeleninu a ovoce k masu
- Jak v restauraci připravit lehké vegetariánské jídlo?
- Suroviny, které by rozhodně neměly chybět v zimní nabídce
- Tři trendy gastronomie na zimu
- Maso a koření
- Osvěžte svou nabídku salátů těmi nejlepšími zálivkami
- Tipy, jak připravit dokonalý salát
- Studené nápoje
- Chřest - sezonní revoluce v kuchni
- Letní trendy
- Velikonoční kuchyně - tradice v moderní podobě
- Inspirace na zimu
- Valentýnská večeře
- Teplé nápoje na zahřátí
- Podzimní a zimní inspirace
- Podzimní trendy a produkty sezóny
- Inspirujte se našimi recepty na podzimní a zimní menu
- Vánoční koření
- Potraviny podle sezóny
-
Grilování a barbecue
- Menu z grilu | Unilever Food Solutions
- Jak svět griluje?
- Jak servírovat jídla z grilu?
- Tipy a triky pro grilování
- Lehké letní grilování | Unilever Food Solutions
- Grilovací sezona začíná: Jste připraveni? | Unilever Food Solutions
- Gril - klasika versus současnost
- Gril - globální trendy 2018
- Gril - mýty a skutečnost
- Burgery v menu - trendy a inspirace
- Bezmasý gril
- Jaký salát zvolit ke grilu? | Unilever Food Solutions
- Profesionální grily: Jak si vybrat? | Unilever Food Solutions
- Grilování na snídani
- Čas na gril - omáčky
- Mobilní gril - food truck
- Užitečné tipy, jak začít vlastní podnikání s food truckem
- Barbecue
- BBQ omáčky
- Grilovaní
- Marinády a glazury na grilování
- Jak ochutit grilovanou zeleninu? | Unilever Food Solutions
- Nejlepší grilovací omáčky
-
PastaMania
- PastaMania - soutěž pro restaurace, která tu ještě nebyla!
- 6 tipů, jak na profi focení jídla | Unilever Food Solutions
- Průvodce druhy těstovin | Unilever Food Solutions
- 7 možností, jak zdokonalit jídla z těstovin
- Jak zvolit vhodnou omáčku k těstovinám?
- Jídla z těstovin – ideální způsob, jak zvýšit zisky v restauraci!
- Sledujte 5 tipů na dokonalou prezentaci těstovinových jídel
- Tipy, jak správně propagovat restauraci na Facebooku
- Jak propagovat restauraci na internetu?
-
Drůbež
- Porcování masa: Jak naporcovat drůbež?
- Neotřelé recepty z drůbeže
- Párování jídla aneb co se hodí k drůbeži
- Jak přizpůsobit kulinarní techniky různým druhům drůbeže
- Drůbky
- Kuřecí maso jako fenomén – v čem je tak populární?
- Jak vybrat drůbeží maso dobré kvality
- 5 originálních tradičních způsobů, jak připravit droby
- Kulinární díla, připravujeme krůtu
- Jak omezit plýtvání u drůbeže, a jak zdokonalit food cost
- Brožury s recepty
- Produktový katalog UFS
- Nejoblíbenější produkty Unilever Food Solutions
-
Hellmann's
- Nejlepší maso na gril
- Piknikové koše: Skvělý nápad na léto
- 10 grilovacích omáček, které si vaši hosté zamilují | Unilever Food Solutions
- Máte food truck s grilem? Je na čase zpestřit vaše menu!
- ejoblíbenejší zimní saláty a co k nim zvolit | Unilever Food Solutions
- Objevte Hellmann’s veganskou majonézu, která potěší všechny vegany!
- Rozhovor v kuchyni - šéfkuchaři o přestávce
- Horká novinka – nyní k dostání v praktické láhvi do ruky!
- Omáčky Hellmann’s pro street food
-
Přestavujeme naši novou řadu výrobků Hellmann´s
- Veganský street food - jak na to jít správně?
- Ty nejlepší omáčky a dipy pro street food | Unilever Food Solutions
- Knorr Professional
-
The Vegetarian Butcher
- Jak vylepšit chuť veganských burgerů?
- Čím můžete nahradit maso? Rostlinnými alternativami masa.
- Proč volíme rostlinné náhražky masa?
- Poznejte značku The Vegetarian Butcher — řezníka budoucnosti
- Seznamte se s Jaapem Kortewegem, prvním vegetariánským řezníkem
- The Vegetarian Butcher - nabídka rostlinných náhražek masa
- Food cost kalkulačka (náklady spojené s přípravou jídel)
- UFS Academy
- Rostlinná kuchyně
- COVID-19 (backup)
-
Food-service & Hospitality Marketing
-
Tipy a triky nejen z gastronomie
- VZDĚLÁVÁNÍ
- ZNAČKY
- Ty nejlepší recepty od šéfkuchařů | Unilever Food Solutions
- Katalog – všechny produkty | Unilever Food Solutions
- Stránka s výsledky vyhledávání
- Newsletter registrace
- Vytvořit účet
- Přihlásit se
-
Žádost pro obnovení hesla
- Změnit heslo
- O nás
- Kontakt
- Kontakt na obchodní tým
- Kuchařský servis
- Naši kuchaři
- Zpracování osobních údajů
- Právní podmínky
- PDF Upload
- Please Recycle – Udržitelné obaly
- Jsme kuchaři podporující kuchaře
- Vytvořit účet
- Přihlásit se
-
- Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l
- KNORR Professional Kuřecí bujón 5 kg
- Knorr Kuřecí bujón 1,0 kg
- KNORR Professional Kuřecí bujón 10 kg
- Knorr Pennette - trubičky 3 kg
- KNORR Professional Čirý bujón 15 kg
- KNORR Professional Čirý bujón 7 kg
- KNORR Professional Hovězí bujón 10 kg
- Knorr Aroma Mix Bylinky & Máslo 1,1 kg
- Hellmann's BBQ omáčka 950 g
- Knorr Sunshine Chilli - Pikantní omáčka 1 l
- Knorr Zahradní zálivka 700g
- Hellmann's Kečup 5 kg
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 4 kg
- Knorr Tekutý Aromat 1,04 kg
- KNORR Professional Hovězí bujón 1 kg
- Knorr Bramborové těsto 10 kg
- KNORR Polévkové nudle 3 kg
- Hellmann´s Kečup Jemný 485g
- Hellmann's Česneková omáčka 860 g
- Knorr Lasagne 3kg
- Knorr Professional Primerba Zahradní bylinky 0,34 kg
- Knorr Aromat 4 kg
- Knorr Delikát 5 kg
- Knorr Holandská omáčka 1 kg
- Knorr Rajčatový protlak 0,8 kg
- Hellmann's Hořčice 880 g
- Knorr Základ pro boloňskou omáčku 1kg
- Hellmann´s Bylinkový dresink 210 ml
- Knorr Grandine - Tarhoňa 3 kg
- Knorr Professional Umami esence 0,4 l
- Hellmann´s Delicate majonéza 5 l
- Knorr Professional Hovězí redukce 800 g
- Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
- The Vegetarian Butcher NoMince 2KG
- Hellmann's Salad 5 l
- Knorr Hříbkový krém 1,3 kg
- KNORR Professional Houbový bujón 8 kg
- KNORR Professional Houbový bujón 1 kg
- KNORR Professional Goldaugen Hovězí bujón 3 kg
- Knorr Professional Primerba Provensálské bylinky 0,34 kg
- KNORR Professional Bujón s příchutí uzené slaniny 1kg
- Knorr Professional Primerba Zelené pesto 0,34 kg
- Hellmann's Kečup 950 g
- Hellmann's Dresink s jogurtovou příchutí 1 l
- Hellmann's Vegan 2,5 kg
- Knorr Codini - kolínka 3kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75KG
- Hellmann's Dresink Tisíc ostrovů 1 l
- Knorr Cresti di gallo 3 kg
- Knorr Jemná sýrová omáčka 1,2 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 846 g
- Hellmann´s Caesar dresink s uzeným česnekem 210 ml
- Hellmann's Pikantní omáčka 910 g
- Knorr Paprika sladká ze Španělska 0,22 kg
- Knorr Professional Marináda na hovězí 0,75 kg
- Omáčka k masu Chilli 250 ml
- Omáčka k masu Samba 250 ml
- Omáčka k masu Česneková 250 ml
- Knorr Demi Glace 1,1 kg
- HELLMANN´S Dressing Sezam & Sója 210 ml
- Hellmann's Gumanská hořčice 440g
- Knorr Hotová huustá bez lepku
- Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
- Hellmann´s BBQ Omáčka
- Knorr Peperonata 2,6 kg
- Knorr Tomato Pronto 2 kg
- Knorr Základ na guláš 1,1 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 10 l
- Hellmann's Dresink Caesar 1 l
- Hellmann's dresink Med a hořčice 1 l
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 5 l
- Knorr Hotová jíška světlá 0,25 kg
- Knorr Rajčatová omáčka 10 kg
- Knorr Zeleninový bujón 1 kg
- Knorr Farfalle 3 kg
- Knorr Zeleninový bujón 5 kg
- Knorr Rýže dlouhozrnná 5 kg
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Fussilli Tricolore - tříbarevná vřetena 3 kg
- Knorr Fusilli 3 kg
- Hellmann's Kečup - porcovaný 30 ml
- Knorr Delikát tekutý 5l
- KNORR Professional Hovězí bujón 5 kg
- Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
- Hellmann´s Decorative majonéza 3l
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 8 kg (4 x 2 kg)
- Hellmann's Yofresh 5 l
- Knorr Ratatouille 2,5 kg
- Knorr Fix pro čínská jídla 1 kg
- Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg
- Knorr Gnoccetti Sardi - Mušličky 3 kg
- Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
- Knorr Delikat Koření na drůbež 0,6 kg
- Knorr Quadrucci - Fleky 3 kg
- The Vegetarian Butcher NoPepperoni 3 kg
- Knorr Pepřová omáčka 0,85 kg
- Knorr Smažené perličky 1 kg
- Knorr Teriyaki omáčka 1L
- Knorr Krutony s česnekovo-bylinkovou příchutí 0,7 kg
- Knorr Pomodori Pelati - celá loupaná rajčata 2,5 kg
- Hellmann´s Francouzský dresink 210 ml
- Knorr Toskánská tomatová polévka s bylinkami 1,2 kg
- Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
- Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
- Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
- Knorr Penne 3 kg
- The Vegetarian Butcher NoMeatballs 2kg
- Knorr Světlá jíška 1 kg
- Knorr Tagliatelle 3 kg
- Knorr Krutony 0,7 kg
- Knorr Tmavá jíška 1 kg
- Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
- KNORR Professional Goldaugen Hovězí bujón 20 kg
- Knorr Professional Primerba All´Italiana 0,34 kg
- Knorr Delikat Kořenicí přípravek bez přídavku soli 3 kg
- Knorr Čirý bujón 60 kg
- Knorr Sušený kokosový krém 1 kg
- Knorr Rajčatový protlak 4,5 kg
- Knorr Zelená kari pasta 850 g
- Hellmann's Kebab 842 g
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1,75KG
- Hellmann's Hořčice 3 kg
- Knorr Fridátové nudle 1 kg
- Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
- Knorr Žlutá kari pasta 850 g
- Hellmann's Majonézová omáčka 820 g
- Knorr Holandská omáčka tekutá 1 l
- Hellmann´s Tatarská omáčka porcovaná 30 ml
- Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
- Knorr Professional Marináda na ryby 0,7 kg
- Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
- Knorr Citrónovo-máslová omáčka 0,8 kg
- HELLMANN´S Zálivka Citron & Bazalka 210 ml
- Hellmann's Kečup - porcovaný 10 ml
- Hellmann's Hořčice - porcovaná 10 ml
- Knorr Sambal Manis - Omáčka chilli a sója 1 l
- Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
- Hellmann´s Tisíc ostrovů dresink 210 ml
- Hellmann's Tatarská omáčka porcovaná 50 ml
- Knorr Gnocchi 12 kg
- Knorr Professional Primerba Rozmarýn 0,34 kg
- Knorr Fix pro mexická jídla 1,2 kg
- Knorr Hotová jíška tmavá 0,25 kg
- Knorr Tmavá jíška 10 kg
- Knorr Světlá jíška 10 kg
- Hellmann´s Kečup Jemný 840g
- Hellmann´s Kečup Jemně pálivý 825 g
- The Vegetarian Butcher Little Willies 1,9 kg
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 4,5 kg
- Knorr Základ na Kung Pao 1,5 kg
- Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
- Knorr Šťáva k masu 3,5 kg
-
- Kachna pečená tradičním orientálním způsobem, podávaná s dýní, červeným zelím a praženými ořechy
- Mrkvová polévka s kokosem
- Krevetový burger, grilovaná slanina s čínským zelím a rajčaty, surimi, majonéza jalapeňo
- Kuřecí játra s třešněmi a bramborovými rösti
- Nadýchaný bun plněný trhaným kuřecím masem s hoisin a chilli omáčkou, nakládanou okurkou, koriandrem a chilli
- Smažená vepřová líčka v panko strouhance
- Tapas - Empanadas
- Pošírovaná hruška v kořeněném víně podávaná se skořicovou pěnou a ořechovou zmrzlinou
- Dvojité smažené jarní závitky
- Grilovaný meloun & grilovaný ananas
- Houbové ragú s bylinkovo-máslovými haluškami (hubové ragú s bylinkovo maslovými haluškami)
- Glazovaná mrkev s drůbežími krky, kořeněnými pistáciemi a zakysaným krémem
- Šulky s pažitkovými bramborami
- Závitek z pečeného lilku, doplněný mozzarellou a rajčaty, kuskus
- Asijský Hot Dog
- OPEČENÉ NOKY S KYSANÝM ZELÍM
- Veganská pizza - Chili con carne
- VEPŘOVÁ PEČENĚ V MLÉCE S PEČENOU KAROTKOU A CIZRNOU
- Topinamburový krem
- Grilovaný mečoun se zálivkou vinaigrette a kytičkou salátů
- Drůbeží žaludky na krémových krupkách
- Veganský salát se zeleným pesto-vinaigrette dresinkem
- SALÁT Z BROKOLICE A KUŘECÍHO MASA
- Tradiční řecká musaka
- Mac – sýrová kroketa
- Konfitované stehno z farmářského kuřete podávané s kukuřičným pyré a popcornem
- Kari s vegetariánským kuřetem se zeleninou v kokosové omáčce
- Francouzský burger s kozím sýrem, marmeládou z červené cibule a rukolou (vegetariánský)
- Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
- Houbové pohankoto s řapíkatým celerem
- Nudle s hovězím masem Teriyaki
- Šarišská MÁčanka
- Spaghetti s hovězími kuličkami a salsou
- Krémová krevetová polévka se zeleninou
- Plněné brambory - Á la Florentínské
- Veganské sádlo
- Bramborové domácí krokety s delikátní omáčkou
- Cheesecake podávaný se zavařeninou, krémem ganache a chalvovou zmrzlinou
- Vegetariánská pizza – cherry rajčata a červená paprika
- Drůbeží consommé s orientálními pirožky z vepřového masa, ostře kořeněné
- Zelené kari s kuřetem
- Pečený Roastbeef s tatarskou omáčkou
- Ochucený bylinkový krém na steak
- KUŘE PO LOVECKU S POLENTOU
- Ramen burger
- Dvoupatrový veganský burger
- Dýňové rizoto
- Mleté kuličky glazované v sójovo-medové omáčce s rýží a okurkovým salátem (vegetariánské)
- Polévka ze zeleného hrášku se zakysaným krémem
- Tempura z žampionů Portobello
- Veganský burger s karamelizovanou cibulí a medovo-hořčičným dresinkem
- Kuřecí dvojitý vývar s pikantními asijskými knedlíčky plněnými vepřovým masem
- Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
- Vegetariánské lasagne s listovým salátem a olivovým olejem
- Krkovice pečená v mléku
- Pizza quattro formaggi (čtyři druhy sýrů)
- Korejská palačinka — Haemul Paejon
- Křupavé krevety Sambal Manis
- Kuřecí kousky na žluté paprice, hrášková rýže
- Drůbeží játra s ananasem a jablky, rozinková rýže
- Platýs s ragú
- Kuře Garam Masala se šafránovým kuskusem
- Kvašená červená pšenice s houbami a vařeným vajíčkem
- Fermentovaný Kimchi salát podávaný ve sklenici
- Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše
- Zeleninový kuskus
- Pečené brambory plněné chilli con carne
- Pečené brambory severský styl s uzeným lososem
- Krémová dýňová polévka s chorizem
- Chia pudink s ovocnou pěnou
- Pita chléb s treskou
- Krůtí řízky s višňovou omáčkou a bramborovými plackami
- Kuřecí prsa se zelenými fazolkami a dýní v zeleném kari
- Domácí hranolky s uzenou chipotle mayo
- Smažené nudle Bami Goreng s kuřetem a krevetami
- Pečený losos s chřestem v holandské omáčce
- Italský burger se sýrem gorgonzola, špenátem a sušenými rajčaty (vegetariánský)
- Pečený mořský ďas s omáčkou z bílého vína
- Semifredo
- HOVĚZÍ PEČENĚ S CIBULOVOU OMÁČKOU A ZELENÝMI FAZOLKAMI
- Hovězí maso s plzeňským pivem a hořkou čokoládou
- Ratatouille s vegetariánskými koulemi a bulgurem
- Anglická snídaně s fazolemi
- Skotské vejce s jehněčím masem
- Salát s grilovanými veganskými trhanými kousky
- Bombardino
- Japonská polévka Ramen s dvojím masem a tekutým vejcem
- Salát s grilovanými jablky, mizunou a marinovanou
- Jelení pečeně v tmavé omáčce s brusinkami a perníkovými kroketami
- Citronáda s vůní dálek
- Miso s řasami wakame, lososem a tofu
- Gua bao – Bochánky vařené v páře plněné trhaným masem
- Salát Caesar s grilovaným kuřetem, vejcem obaleným v parmezánu a krémovou omáčkou
- Grilovaná kuřecí prsíčka s omáčkou Marinara a gnocchi
- Grilovaná zelenina ve sladké glazuře se sezamem
- Glazované vegetariánské kuličky se zeleninou a rýží
- Kuře Tikka Masala
- Segedínský guláš z uzeného kuřete
- Losos s chorizem a kedlubnou
- Vietnamská polévka Pho Bo s rýžovými nudlemi a hovězím masem
- Cizrnová polévka z Bombaje
- Batátové ravioly s mátovým přelivem
- Rajčatové těstoviny tagliarini s chřestem, pošírovaným vejcem a parmazánem
- Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
- Veganský ramen
- Trota al cartoccio - Pstruh v papilotě
- Ratatouille s vegetariánskými sójovými kuličkami a bulgurem
- Mušle à la Marinière se smetanou a šafránem
- Králík Cacciatore
- Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem
- Asijská kachna s křupavou kůží
- Krůtí závitek se špenátem a paprikovou rýží
- Pošírované vejce s ragů ze žabích stehýnek
- Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
- Hovězí Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkví s pomerančem na špenátovém pyré
- Kuřecí špíz v pikantní marinádě s kokosovým mlékem
- Mladé listy špenátu s těstovinami a sušenými rajčaty
- Uzený jazyk s kari omáčkou
- Falafel v chlebu pita s česnekovou omáčkou
- Involtini di sogliola di gamberetti - Závitky z mořského jazyka s krevetou na citrónovo-máslové omáčce
- Křupavé drůbeží krokety s bylinkovou omáčkou a svěžím salátem
- Tortellini se špenátem, candátem a citronovou omáčkou
- Jehněčí žebírka s asijskou BBQ omáčkou
- Pečená brambora s krevetkami a zakysaným krémem
- Originální singapurské kuře
- Krémová rybí polévka - chowder s treskou, lososem a krevetami
- Salát s křupavou kachnou, jarní cibuli a sezamo-sojovým drezinkem
- Restovaná vepřová líčka
- Fenyklový salát s kuřecím masem
- MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
- Pečená pražma s gnocchi, datlemi, parmezánem, slunečnicovými semeny a rybím jus
- Polévka z hovězích oháněk s čočkou a restovanou zeleninou
- Bibimbap – hovězí maso na korejský způsob se zeleninou a vejcem
- Plněné lilky s veganským parmazánem
- Salát s batáty, kapustovým pestem a dipem z černého česneku
- Brokolicový dip
- Kuřecí křídla BBQ se sýrovým dipem
- Pečená cibule s pufovanou quinoou a kakaovým crumble
- Vepřová panenka plněná klobásovou směsí s brambory na kyselo (zajac so zemiakmi na kyslo)
- Hovězí vývar s játrovým knedlíkem
- Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
- Tuňákový wrap (bezlepkový)
- Kuřecí paličky marinované v pikantní sladké chilli omáčce s palicovou kukuřici
- Kachna se zeleninou a vajčenými nudlemi
- Kebab na špízu s mátovou omáčkou a arabským chlebem
- Šumavský drůběží kaldoun
- Candát s loupaným ječmenem, omáčkou z opražené řepy a karamelizovanou růžičkovou kapustou
- Salát s grilovanými játry a jahodovou vinaigrette
- Špagety s račími ocásky a mušlemi v kari omáčce s vínem
- Hovězí se sladkou čili omáčkou a zeleninou se smaženou rýží s vejcem
- Zeleninová polévka Minestrone
- Hovězí roštěná s omáčkou ze zeleného pepře a těstovinovým salátem
- Žebra v BBQ omáčce
- Křupavý bůček, karamelizovaný pastinák, pikantní meruňky v zálivce z bílého vína a uzená majonéza s drcným pepřem
- Italská houbová polévka s gnocchi a celerem
- Bramborová polévka s pohankou
- Americký hamburger
- Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
- Žebírka BBQ s medovo-pivní glazurou, pyré ze sladkých brambor, zelený hrášek
- Řecký jehněčí burger se sýrem Halloumi
- Frittata se špenátem a mozzarellou
- Orientální salát s krevetami v bamborové krustě s pikantním sladko-kyselým dipem
- Duhový pstruh s omáčkou velouté a hráškovým pyré s vanilkou
- Veganský Stroganov s nočky
- Lososový tatarák s avokádem
- Uzená mrkev s mořskými řasami a citronovou majonézou
- Pečeně z divočáka s brambory a jalovcovou demi glace omáčkou s gorgonzolou
- Kalamáry na salátu ze zelené zeleniny a pepperoni klobáskou
- Veganské klobásky po myslivecku s bramborovými noky
- Bílá klobása s bramborovo-čočkovým salátem
- Salát Waldorf s brokolicí a čočkou
- Šašlik z krůty marinovaný v kefíru, fazolové lusky se slaninou, koktejlová rajčata a artyčoky
- Vegetariánský burger z červenýh fazolí
- Králík cibulář se zeleninovým ratatouille a petrželovými bramborami
- Italský hot dog
- Remuládová omáčka
- Mexický hot dog
- Ceviche z makrely s mořskými plody a šafránem
- Nudle s mákem, pomerančem, vanilkovou omáčkou a cukrovou pěnou
- Drůbeží kaldoun
- Vitello tonnato - Telecí s tuňákovou omáčkou
- Thajská krevetová polévka s bramborovými knedlíčky
- Sladkokyselé kuře s ananasem a bambusem
- Brněnský řízek s teplým bramborovým salátem
- Veganský burger na zeleno
- Čočkový prejt s jáhlami a dýní
- Piškot z olivového oleje s pomerančovým želé a domácí vanilkovou zmrzlinou
- Smažené těstoviny Bami Goreng
- Šakšuka
- Krémový špenát se sázeným vejcem
- Vepřové plátky s arašídy ve žlutém kari
- Krevety s ananasem ve žlutém kari
- Vegetariánský krém z karamelizovaných rajčat s bazalkou a mascarpone
- Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou
- Hovězí burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou
- Tacos s veganskými nugetkami, zeleninou a ostrou salsou
- Dráčky s krkonošskou kaší a listovým špenátem
- Lámanková polévka s vejcem a červenou čočkou
- Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Vepřové žebírko sous-vide s liškami a cherry rajčaty v lovecké omáčce
- Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Pad Thai — asijské nudle s krevetami
- Kočičák s kapřími hranolky
- Vegetariánské kuličky v houbové omáčce s pappardelle
- Pikantní vepřova žebra s Wok pečenou zeleninou
- Pšeničná tortilla s čerstvou zeleninou a pečenm tempehem
- Krůtí křídla z grilu s medovo-hořčičnou omáčkou a Caesar salátem z pečených bruselských kaupstiček
- Aztécká polévka s tortilla čipsy, čedarem a zakysaným krémem
- Rajská omáčka
- Kuřecí křídla glazurovaná v asijské omáčce BBQ
- Krém z celeru a brambor s kokosovým krémem a olejem z koriandru
- Filet z kuřete ve směsi panko s jablečným čatní
- Banh Mi vepřová bageta
- Bowl s divokou rýží a hovězím ribeye steakem
- Pizza s vegetariánskými párky a boloňskou omáčkou
- Veganská šavarma se zeleninou
- Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou
- Hovězí marinované v jablečné šťávě a zázvoru
- Smažené rizolety plněné květákem, s listovým špenátem a šťouchanými bramborami
- Melounovo – jahodová polévka
- Polévka Hladká Ančka
- Kuře na paprice se šafránovými nudlemi
- Pomalu pečená králičí stehna v krémové omáčce s kyselými houbami, kapustou a krupicovými noky
- Polévka Madloch
- Hovězí jazyk v medovo-hořčicové zálivce s citrusy a rukolou
- Zelená zelenina se žlutým kari
- Dýňové pyré
- Pyré z pečeného celeru v soli s nakládanou kedlubnou
- Krémová dýňová polévka s broskví, s přidáním kokosového mléka a curry
- Gnocchi s rajčatovou omáčkou a s olivami
- Guláš z lilku a cizrny
- Veganská houbová Ramen polévka
- Jemná bábovka s majonézou
- Studená polévka ze zeleného hrášku
- Hanácká Polévka
- Veganské tacos Chili con NoCarne s guacamole a kyselou salsou
- Pohankové vafle s kompotem z kaki a zmrzlinou
- Thajská kokosová polévka s krevetami, galangou, citrónovou trávou a koriandrem
- Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
- Cibulačka s krupicovými noky
- Vepřové koleno sous-vide připravené po bavorsku s bramborovo-křenovou kaší
- Salát s grilovanou čekankou, hruškou a vlašskými ořechy s medovo-hořčicovou omáčkou
- Rybí polévka s konfitovanými bramborami
- Veganský krém z bílé zeleniny s petrželovým olejem
- SEKANÁ S VEJCEM A SELSKOU NASTAVOVANOU KAŠÍ
- Vaječná omeleta s uzeným lososem
- PEČENÉ KUŘE S CIZRNOU A ŠPENÁTEM
- Pomalu pečené vepřové v korejském stylu
- Krémová polévka z pečených paprik s Teriyaki bůčkem
- Konfitované kachní stehno se smaženými nudlemi a zeleninou
- Grilovaný flank steak se salátem
- Pošírované kuře s lanýžem
- Veganská Pepperoni pizza s míchanou zeleninou
- Kyselka jihlavská
- Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob
- Králičí pajšlouka
- Zadělávaná zelená čočka s přidáním papriky a žampionů
- Grilované krevety s ananasem a citrusovou majonézou
- Rizoto s grilovaným kuřetem a sýrem cheddar
- Rajská omáčka s hovězím masem
- Aztécká polévka s opečenými nudlemi
- Základní čínský zelný salát
- Medové kuřecí paličky s pečeným bramborem, zeleninou a sýrovým dipem.
- Těstoviny s kuřecím masem
- Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy
- Kotlíkový guláš
- Buffalo americký hot dog
- Italská zelená minestrone polévka
- Jarní rolky s veganskou majonézovou omáčkou
- Vegetariánská krémová polévka ze sladkých brambor a rajčat
- Vegetariánský burger s jalapeňo a nakládanou cibulkou
- Křupavá zelenina v tempuře
- Jehněcí ve vlastní šťávě se zeleninou
- TRESKA SE ZELENINOVOU KAŠÍ
- Květáková polévka s mrkvovými nudličkami a krupkami
- KVĚTÁKOVÝ QUICHE S RAJČATY
- Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
- Tradiční guláš
- Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Grilovaný meloun a salát se sýrem halloumi se zahradním dresinkem
- Salát z pečené tresky se žlutým kari, mangem a ananasem
- Veganská pizza Pepperoni s cherry rajčaty
- Veganské nugetky se salátem Coleslaw
- Pečené kuřecí paličky (finger food)
- Rajská polévka
- Salát s grilovanou čekankou, fíky a hruškami
- Maďarská rybí polévka
- Veganské taštičky plněné rostlinným masem se smaženou cibulkou
- Ananasové taštičky s mascarpone a maracujou
- Špagety s vepřovým masem a rajčaty
- Krémová polévka z bílého chřestu
- Osso Buco
- Dýňová polévka
- Veganský bramborový salát
- Zadělávané kuře s bramborovou kaší, brokolicí a květákem.
- Cibulačka
- Hovězí loupaná plec s mrkví
- Chow mein (kuře, krevety, brokolice, mrkev)
- Polévka po selsku
- Ukrajinský boršč
- Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce
- Selátko s hráškem, mátou, salátem a zeleninovým ragů
- Nugety z květáku
- Grilovaná treska se slaninou a mačkaným avokádem
- Quiche s uzeným kuřecím masem, hořčicí a čedarem
- Vegetariánská bulka s nugetkami, salátem a veganskou majonézou
- Španělská česneková polévka
- Rybí koláčky s krabem a pikantní salsa z avokáda
- Dušené jehněčí kolínko
- Asijský vývar z pečené kachny
- Noky z batátů a ricotty v bazalkové vinné omáčce
- Vegetariánský salát Caesar s nugetkami a krémovým dresinkem
- Zeleninové antipasti s ricottou
- Vegetariánský kebab s pita chlebem, zeleninou, hranolky a česnekovým dipem
- Slepice po šumavsku + Chodský báč
- Cassoulet
- Konfitovaná husa s boby na hnědém másle a stročky
- Penne se špenátem a ricottou
- Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi
- Studená polévka ze zeleného hrášku v party stylu
- Parmazánový krém s olejem z česneku a šalotkovými chipsy
- Silný masový čaj s křupavou vaflí
- Straciatella - Polévka s vaječnou zavářkou
- Glazovaný losos v zázvorovo-sojove omáčce s teplou zelenou zeleninou s houbami
- Polévka Kulajda
- KRÉM Z KOŘENOVÉ ZELENINY S PEČENÝM ČESNEKEM
- Šašlik
- KRÉMOVÁ BRAMBORAČKA
- ITALSKÁ POLÉVKA S TĚSTOVINOU
- Polévka z cizrny
- Krůtí stehno plněné hráškem a sladkými brambory ve vlastní šťávě
- Hovězí v omáčce z černého pepře se sójovými výhonky a brokolici
- Glazovaná vepřová žebírka
- Texas Ranger Tartar
- Libanonský salát tabbouleh s grilovaným lososem
- Krém z pečeného květáku
- Grilovaná mrkev s arašídy, mrkvovým pyré a limetkovým medem
- Tagliatelle alla Puttanesca
- Ochucená pizza omáčka
- Slezský bigos
- Kuřecí prsíčko na zeleninových tagliatelle
- Vegetariánská pizza s gyrosem
- Vepřová líčka v omáčce velouté s fazolovými boby a plněnými saccottini
- Krémová pórková polévka vichyssoise
- Konfitovaná kachní stehna s bramborovými kuličkami (konfitované kačacie)
- TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM A VEJCI
- Ribollita - Toskánská polévka s fazolemi
- Veganský tatarák z rajčat a bazalky
- Polévka z černého kořene s ořechovým pestem
- Křupavý falafel z květáku s omáčkou chimichurri