Mapa stránek
Váš partner pro podnikání v gastronomii | Unilever Food Solutions
-
Inspirace pro kuchaře | Unilever Food Solutions
- UFS Academy
- Produktový katalog UFS
-
Hellmann's
- Objevte Hellmann’s veganskou majonézu, která potěší všechny vegany!
- Rozhovor v kuchyni - šéfkuchaři o přestávce
- Horká novinka – nyní k dostání v praktické láhvi do ruky!
- Omáčky Hellmann’s pro street food
-
Přestavujeme naši novou řadu výrobků Hellmann´s
- Veganský street food - jak na to jít správně?
- Variace omáček a dipů. Které jsou nejlepší pro street food?
- Knorr Professional
- The Vegetarian Butcher
- Brožury s recepty
- Nejoblíbenější produkty Unilever Food Solutions
-
PastaMania
- PastaMania - soutěž pro restaurace, která tu ještě nebyla!
- Jak udělat dobré fotky jídla?
- Těstoviny
- 7 možností, jak zdokonalit jídla z těstovin
- Jak zvolit vhodnou omáčku k těstovinám?
- Jídla z těstovin – ideální způsob, jak zvýšit zisky v restauraci!
- Jak prezentovat jídla z těstovin?
- Jak propagovat restauraci na sociálních médiích?
- Jak propagovat restauraci na internetu?
-
Grilování a barbecue
- Grilování nebo Barbecue. Jaký je rozdíl?
- Jak svět griluje?
- Jak servírovat jídla z grilu?
- Tipy a triky pro grilování
- Lehké grilování: vegetariánská edice
- Grilovací sezona začíná
- Gril - klasika versus současnost
- Gril - globální trendy 2018
- Gril - mýty a skutečnost
- Burgery v menu - trendy a inspirace
- Bezmasý gril
- Gril bez salátu není to pravé
- Gril - vybavení v profesionální kuchyni
- Grilování na snídani
- Čas na gril - omáčky
- Mobilní gril - food truck
- Food truck - jak si otevřít svůj vlastní
- Barbecue
- BBQ omáčky
- Grilovaní
- Marinády a glazury
- Jak ochutit grilovanou zeleninu? | Unilever Food Solutions
-
Sezóna
- Polévky na zimní období, které vás nevyjdou draze
- Více než jen nakládačky — jaké jídlo je dobré pro vaše zažívání?
- Vegetariánská a veganská jídla na zimu
- Trendy pro listopad. Menu na Vánoce, Silvestr a zimní party sezónu
- Ať započne sezóna kořenové zeleniny! Podívejte se na některé z nejlepších zeleninových jídel
- Fermentace (kvašení) potravin — více než jen kysané zelí
- Menu na Silvestr a vánoce. Chyby, které často děláme
- Trend na říjen. Víno
- Dva cateringové trendy tohoto léta
- Trend na červenec: Výprava za světovými chutěmi
- Vaření naživo krok za krokem. Získejte infografiku!
- Trend na červen: Vaření naživo
- Sezónní průvodce letní zeleninou a ovocem. Objevte 5 letních hvězd, které by si měly najít místo na vašem menu!
-
Trend na květen: Grilování
- Moudrost kuchyně: Naučte se vařit chřest
- Moudrost kuchyně: Naučte se vařit chřest
- Dubnový trend: Flexitariánství
- Tři gastronomické trendy pro jaro
- Sezonní průvodce jarní zeleninou a ovocem. Objevte 7 surovin, které by ve vašem jarním menu neměly chybět.
- Trend na březen: stravování v restauracích
- 9 tipů od šéfkuchařů pro kuchaře na dokonalé zimní polévky a dušené pokrmy
- Trend na únor: bez odpadu
- Jak se připravit na nový rok – získejte infografiku!
- Lednový trend: Lehké pokrmy
- Jak se připravit na nový rok
- Objevte nejlepší zimní zeleninu a ovoce k masu
- Jak v restauraci připravit lehké vegetariánské jídlo?
- Sezonní průvodce zimní zeleninou a ovocem: osm surovin, které by ve vaší zimní nabídce neměly chybět
- Tři trendy gastronomie na zimu
- Maso a koření
- Zalivka vinaigrette
- Tipy, jak připravit dokonalý salát
- Studené nápoje
- Chřest - sezonní revoluce v kuchni
- Letní trendy
- Velikonoční kuchyně - tradice v moderní podobě
- Inspirace na zimu
- Valentýnská večeře
- Teplé nápoje na zahřátí
- Podzimní a zimní inspirace
- Podzimní trendy a produkty sezóny
- Menu - podzim/zima
- Vánoční koření
-
Tipy a triky nejen z gastronomie
- Tipy pro restaurace, jak využít sociální média
- Jak vytvořit webovou stránku pro vaše gastronomické služby?
- Základní omáčky - tabulka
- Servírování těstovin
- Způsoby zahuštění omáčky
- Je vaše jídlo bezpečné pro doručení?
- Tipy pro osobní hygienu v kuchyni
- Překážky zajištění bezpečnosti potravin
- Základní vybavení pro pizzerii
- Základní pravidla pro nakládání s odpady v restauraci
- Povědomí o životním prostředí — jak může pozitivně ovlivnit podnikání v cateringu
- Co činí burger perfektním?
- Bezodpadový catering — jak povzbudit vaše hosty, aby neplýtvali jídlem?
- Vaření Sous vide – co to je, časy a teploty vaření masa a ryb
- Jak spravovat profil restaurace na Facebooku a Instagramu?
- Umíte přijmout stížnost?
- 10 rad, jak si vybrat 3 nejdůležitější nástroje, které zvýší úroveň vašich gastronomických výtvorů
- Snižte náklady na jídlo omezením odpadu
- 10 tipů, jak snižovat množství odpadu
- Gastronomické trendy 2018
- Tipy, jak snížit množství odpadu
- Instrukce SVJ a HACCP v provozu
- Povinnosti kuchaře a šéfkuchaře
- Bez lepku
- Umění přípravy masa
- Jak zachovat klid
- Mise en place
- Jak vyfotit pokrmy
- Co dělat a nedělat na sociálních sítích
- Bezpečnost potravin – rizika a viníci
- Základy servírování jídla
- Vyzkoušené nápady pro reklamu restaurace
- Jak nabrousit nůž
- Zelenina s chutí
- Jak sestavit jídelní lístek v restauraci
- Devět nápadů jak propagovat restauraci
- Zdravé občerstvení - jak zkrotit záchvaty hladu
- Fond — 7 způsobů, jak ho použít
- Host, nebo kuchař? Pár slov o přizpůsobování potravin.
- Nápady na prezentaci jídla na talíři - co použít jako dekoraci?
- Ekologická restaurace - jde to i bez plastu | Unilever Food Solutions
- Pět inspirací na grilované ovoce | Unilever Food Solutions
- Eatertainment mění odvětví stravování | Unilever Food Solutions
- Michelinské hvězdy - jak je získat | Unilever Food Solutions
-
Světové kuchyně
- Thajské kari — jaké jsou jeho druhy?
- Prozkoumáváme mezinárodní kuchyně: Itálie
- Objevujeme mezinárodní kuchyně: Amerika
- Indická kuchyně
- Čínská kuchyně
- Peruánská kuchyně
- Sicilská kuchyně
- Korejská kuchyně
- Brazilské kuchyně
- Francouzská kuchyně
- Thajská kuchyně
- Asijská kuchyně
- Italská kuchyně
- Americká kuchyně — co Američané obvykle jedí?
-
Drůbež
- Neotřelé recepty z drůbeže
- Párování jídla aneb co se hodí k drůbeži
- Jak přizpůsobit kulinarní techniky různým druhům drůbeže
- Drůbky
- Kuře - v čem spočívá jeho fenomén? Druhy a rozdíly
- Jak vybrat drůbeží maso dobré kvality
- 5 způsobů na přípravu drobů
- Kulinární díla, připravujeme krůtu
- Jak omezit plýtvání u drůbeže, a jak zdokonalit food cost
-
Polední a skupinové menu
- Čerstvý salát po celou dobu akce
- Letní dekorace pro catering
- Jak udržet během celé akce vaši omáčku konzistentní
- Šťáva k masu – praktické rady, jak vytvořit ideální kombinaci
- MASO: tradice a současnost Jak to bylo kdysi v tradiční kuchyni a jak je to nyní – moderní techniky, ingredience, přísady, přílohy
- Jak nakoupit kvalitní maso? Praktické rady potřebné při výběru masa
- Sestavte perfektní skupinové menu podle naší příručky!
- Jak efektivně omezit ztráty masa při zpracování
- Mladí pracovníci – jak je motivovat?
- 5 zásad: jak vytvořit dokonalé skupinové menu s masitými jídly
- Jak prezentovat cateringové menu?
- Surovinové náklady na přípravu jídel
- Jak připravit bufet? - 3 zlaté zásady
- Jak připravit chutné menu pro větší počet osob
- Polední a skupinové menu brožura
- Školní stravování
- Tradiční kuchyně
- Alergeny
-
COVID-19
- Bezpečnost potravin
-
Rozvoz jídla 101
- Vychytávky pro rozvoz jídel
- Mýty a fakta o rozvozu jídla
- Pět způsobů, jak zjistit, zda jste připraveni na rozvoz jídla
- Společnost GrabFood se podělila o 5 tipů, jak propagovat své podnikání v rozvozu jídla
- Přilákejte více zákazníků chutnější nabídkou rozváženého jídla
- Jak navázat kontakt s kurýrní službou
- Podpora imunity a výživa
- Ochrana zisků
- Restaurace v dobách koronaviru. Jak pokračovat dál?
- Jak na sociálních sítích propagovat své výdejní okénko nebo rozvoz
- Covid-19 změní gastronomii navždy. Jaké budou dopady koronavirusu? Jak se na ně připravit?
- Jak se přizpůsobit v době koronavirové - Covid-19 a gastronomie
- Jak správně dodržovat pravidla pro provoz vaší restaurací po 25. 5. 2020
- Inovace nabídky po koronaviru - předpřipravené pokrmy pro domácí dohotovení (Semi finished meals)
- Inovace nabídky po koronaviru -Take away tématické jídelní boxy
- Oblíbené recepty s použitím Knorr Rajčatového protlaku
- Pravidla chování na sociálních sítích pro stravovací průmysl💻
- Marketing na Instagramu pro restaurace
- Recepty
- Produkty
- Stránka s výsledky vyhledávání
- Newsletter registrace
- Vytvořit účet
- Přihlásit se
-
Žádost pro obnovení hesla
- Změnit heslo
- O nás
- Kontakt
- Kontakt na obchodní tým
- Kuchařský servis
- Naši kuchaři
- Zpracování osobních údajů
- Právní podmínky
- PDF Upload
- Please Recycle – Udržitelné obaly
- Jsme kuchaři podporující kuchaře
- Vytvořit účet
- Přihlásit se
-
- Knorr Základ na mleté maso 2 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 5 l
- Hellmann's Tatarská omáčka porcovaná 50 ml
- Knorr Základ na Kung Pao 1,5 kg
- Knorr Šťáva k drůbežímu masu 1,1 kg
- Knorr Šafránová pasta 0,8kg
- Hellmann´s Francouzský dresink 210 ml
- Šťáva k masu 3,5 kg
- Knorr Jemná sýrová omáčka 5 kg
- Knorr Hovězí bujón 7 kg
- Knorr Bramborové halušky 6 kg
- Knorr Hovězí bujón 0,9 kg
- Hellmann´s Kečup Jemný 485g
- Knorr Bramborové těsto 10 kg
- Hellmann's Yofresh 5 l
- KNORR Koření na gril s přírodními ingrediencemi 250 g
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 4 kg
- Hellmann's Kečup 5 kg
- Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg
- Knorr Zahradní zálivka 700g
- Lipton Zázvor s citronovou příchutí 1,6 g
- Lipton Černý čaj Chai 2 g
- Knorr Ratatouille 2,5 kg
- Knorr Sambal Manis - Omáčka chilli a sója 1 l
- Hellmann's Hořčice - porcovaná 10 ml
- Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
- Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
- Knorr Lasagne 3kg
- Knorr Professional Primerba All´Italiana 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba Provensálské bylinky 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba Houby 0,34 kg
- Knorr Professional Primerba Zelené pesto 0,34 kg
- Knorr Světlá jíška 1 kg
- Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
- Knorr Houbový bujón 8 kg
- Knorr Tagliatelle 3 kg
- Knorr Penne 3 kg
- KNORR Koření na kuře s přírodními ingrediencemi 350 g
- Knorr Čirý bujón 60 kg
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Čirý bujón 15 kg
- Knorr Rýže dlouhozrnná 5 kg
- Knorr Zeleninový bujón 7 kg
- Knorr Fusilli 3 kg
- Knorr Čirý bujón 7 kg
- Knorr Kuřecí bujón 0,9 kg
- Knorr Kuřecí bujón 12,5 kg
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1,75KG
- The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75KG
- Hellmann's Vegan 2,5 kg
- Knorr Hříbkový krém 1,3 kg
- Hellmann's Dresink s jogurtovou příchutí 1 l
- Hellmann's Dresink Tisíc ostrovů 1 l
- Knorr Sunshine Chilli - Pikantní omáčka 1 l
- Lipton Černý čaj s příchutí lesního ovoce 25 sáčků
- Knorr Delikat Koření na drůbež 0,6 kg
- Lipton Černý čaj s příchutí broskve a manga 25 sáčků
- Knorr Professional Primerba Zahradní bylinky 0,34 kg
- Knorr Aromat 4 kg
- Lipton Černý čaj s příchutí citrónu 25 sáčků
- Knorr Professional Primerba Opečená cibule 0,34 kg
- Lipton Rosehip Šípek s ibiškem 25 sáčků
- Lipton Delicate Mint Mátový čaj 25 sáčků
- Lipton Máta 1,6 g
- Lipton Šípek 2,5 g
- Lipton English Breakfast 2 g
- Lipton Earl Grey 2 g
- The Vegetarian Butcher Little Willies 1,9 kg
- Knorr Toskánská tomatová polévka s bylinkami 1,2 kg
- Knorr Krutony s česnekovo-bylinkovou příchutí 0,7 kg
- KNORR Koření na maso s přírodními ingrediencemi 350 g
- Knorr Codini - kolínka 3kg
- Knorr Tekutý Aromat 6 kg
- Knorr Aroma Mix Bylinky & Máslo 1,1 kg
- Knorr Aroma Mix Slanina & Cibule 1,2 kg
- Knorr Professional Primerba Rozmarýn 0,34 kg
- KNORR Koření na ryby s přírodními ingrediencemi 250 g
- Knorr Brokolicový krém 1,3 kg
- Knorr Smažené perličky 1 kg
- Knorr Krupicové knedlíčky 1,5 kg
- Knorr Holandská omáčka 1 kg
- Knorr Café de Paris - omáčka ke steakům 0,8 kg
- Lipton Zelený 1,3 g
- Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
- Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
- Hellmann´s BBQ Omáčka
- Knorr Pappardelle 2 kg
- Knorr Světlá jíška 10 kg
- Knorr Hotová huustá bez lepku
- Knorr Rajčatový protlak 4,5 kg
- Knorr Cresti di gallo 3 kg
- Knorr Hotová jíška světlá 0,25 kg
- Knorr Gnocchi 12 kg
- Knorr Peperoni Grigliati - grilovaná paprika 0,75 kg
- Knorr Fridátové nudle 1 kg
- Knorr Rozmarýn z Maroka 0,13 kg
- Knorr Černý pepř mletý z Vietnamu 0,5 kg
- Knorr Oregáno z Turecka 0,5 kg
- Knorr Paprika sladká ze Španělska 0,22 kg
- Hellmann's Tatarská omáčka 846 g
- Lipton Lemon 500 g
- Hellmann's Majonéza 820 g
- Knorr Nové koření z Mexika 0,5 kg
- Knorr Gnoccetti Sardi - Mušličky 3 kg
- Knorr Rajčatový protlak 0,8 kg
- HELLMANN´S Zálivka Citron & Bazalka 210 ml
- Hellmann´s Majonéza – porcovaná 10 ml
- Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
- Knorr Professional Umami esence 0,4 l
- Omáčka k masu Samba 250 ml
- Omáčka k masu Česneková 250 ml
- Knorr Žlutá kari pasta 850 g
- Hellmann's Kečup - porcovaný 30 ml
- Hellmann's BBQ omáčka 950 g
- Knorr Professional Kouřová esence 0,4 l
- Hellmann's Salad 5 l
- Hellmann's Tatarská omáčka 10 l
- Knorr Základ na pánev Šanghaj 1,5 kg
- Knorr Základ na Chilli con Carne 2 kg
- Knorr Základ na guláš 1,1 kg
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 4,5 kg
- Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
- Hellmann´s Med a hořčice dresink 210 ml
- Hellmann´s Bylinkový dresink 210 ml
- Knorr Jemná sýrová omáčka 1,2 kg
- Knorr Hovězí bujón 12,5 kg
- Knorr Bramborová kaše s mlékem 8 kg (4 x 2 kg)
- Hellmann´s Jogurt a limetka dresink 210 ml
- Lipton Zelený s kousky malin a jahod 1,4 g
- Lipton Ibišek a Maracuja 1,6 g
- Knorr Peperonata 2,6 kg
- Knorr Tomato Pronto 2 kg
- Hellmann's Kečup - porcovaný 10 ml
- The Vegetarian Butcher NoMince 2KG
- The Vegetarian Butcher NoMeatballs 2kg
- Knorr Goldaugen - Hovězí bujón 20 kg
- Knorr Lišková polévka 1 kg
- Knorr Goldaugen - Hovězí bujón 3 kg
- Knorr Krutony 0,7 kg
- Knorr Tmavá jíška 1 kg
- Knorr Houbový bujón 1 kg
- Knorr Vepřový bujón s vůní uzeného 1 kg
- Knorr Zeleninový bujón 0,9 kg
- Lipton Yellow Label 1,8 g
- Knorr Farfalle 3 kg
- Knorr Kuřecí bujón 6,5 kg
- Hellmann's Gumanská hořčice 440g
- Knorr Pomodori Pelati - celá loupaná rajčata 2,5 kg
- Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
- Hellmann´s Caesar dresink s uzeným česnekem 210 ml
- Knorr Delikát 5 kg
- Lipton English Breakfast 25 sáčků
- Lipton Classic Earl Grey 25 sáčků
- Lipton Zelený čaj s příchutí mandarinky a pomeranče 25 sáčků
- Lipton Zelený čaj 25 sáčků
- Knorr Žampionová polévka 3 kg
- Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
- Lipton S příchutí citronu 1,6 g
- Lipton S příchutí lesního ovoce 1,6 g
- Knorr Základ pro boloňskou omáčku 1kg
- The Vegetarian Butcher NoBeef Burger 2,4 kg
- Knorr Žampionovo-hříbková omáčka 1kg
- Knorr Pennette - trubičky 3 kg
- Knorr Fussilli Tricolore - tříbarevná vřetena 3 kg
- Knorr Tekutý Aromat 1,04 kg
- KNORR Koření brambory a hranolky s přírodními ingrediencemi 350 g
- Lipton Earl Grey 100 porcí
- Lipton Yellow Label 100 porcí
- Lipton Malina 2,5 g
- Lipton Orient 1,3 g
- Knorr Grandine - Tarhoňa 3 kg
- Knorr Majoránka 0, 25 kg
- Hellmann´s Decorative majonéza 3l
- Knorr Quattro Formaggi 1,2 kg
- Hellmann´s Delicate majonéza 5 l
- Knorr Holandská omáčka tekutá 1 l
- Knorr Rajská omáčka Napoli 0,9 kg
- Knorr Citrónovo-máslová omáčka 0,8 kg
- Knorr Demi Glace 1,1 kg
- Knorr Pepřová omáčka 0,85 kg
- Lipton Zelený citrusy 1,3 g
- Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
- Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
- Lipton Čaj s malinami a rebarborou 25 sáčků
- Lipton S příchutí jahody 1,6 g
- Hellmann´s Kečup Jemný 840g
- Hellmann´s Kečup Jemně pálivý 825 g
- Knorr Hotová jíška tmavá 0,25 kg
- Lipton Yellow Label 200 porcí
- Knorr Tmavá jíška 10 kg
- Lipton Mátový čaj 25 sáčků
- Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
- Knorr Professional Marináda na hovězí 0,75 kg
- Hellmann's Hořčice 3 kg
- Knorr Professional Marináda na ryby 0,7 kg
- Hellmann´s Tatarská omáčka porcovaná 30 ml
- Lipton Viking Mix box - 12 variant
- Knorr Řecká zálivka 700 g
- Knorr Zelená kari pasta 850 g
- Knorr Sušený kokosový krém 1 kg
- Knorr Delikat Kořenicí přípravek bez přídavku soli 3 kg
- Knorr Tymián z Polska 0,08 kg
- Knorr Římský kmín mletý z Indie 0,22 kg
- Knorr Professional Citrusová esence 0,4 l
- Knorr Majoránka z Egypta 0,15 kg
- Knorr Paprika pálivá ze Španělska 0,22 kg
- Hellmann's Pikantní omáčka 910 g
- Knorr Černý pepř celý z Vietnamu 0,5 kg
- Knorr Quadrucci - Fleky 3 kg
- HELLMANN´S Dressing Sezam & Sója 210 ml
- Knorr Bílá omáčka 0,95 kg
- Hellmann's Hořčice 880 g
- Hellmann's Dresink Caesar 1 l
- Hellmann´s Tisíc ostrovů dresink 210 ml
- Hellmann's Kečup 950 g
- Hellmann's Kebab 842 g
- Hellmann's dresink Med a hořčice 1 l
- Knorr Professional Houbová esence 0,4 l
- Omáčka k masu Chilli 250 ml
- Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg
- Hellmann's Česneková omáčka 860 g
- Knorr Červená kari pasta 850 g
- Hellmann's Fries Deluxe 850 g
-
- Dýňové rizoto
- Smažené ravioly s bílou BBQ omáčkou
- Polévka Kulajda
- Ravioly plněné konfitovaným kachním masem v máslové omáčce s parmazánem a citronem
- Bramborové zelníky s houbami na smetaně
- Šašlik
- Grilovaný celerový kořen se zeleninovým demi-glace a pečenou zeleninou
- Medové kuřecí kousky s toustovanou tortilou plněnou grilovanými paprikami doplněné rukolovým salátem
- Polévka ze zeleného hrášku se zakysaným krémem
- Vepřová panenka plněná klobásovou směsí s brambory na kyselo (zajac so zemiakmi na kyslo)
- Celozrnné těstoviny s bezmasým boloňským ragú
- Bramborovo-houbové krokety s jogurtovou majonézou a brokolicovým dipem
- Bramborové domácí krokety s delikátní omáčkou
- Citronáda s vůní dálek
- Anglická snídaně s fazolemi
- Hovězí krk tažený ve vlastní šťávě s žemlovým knedlíčkem a kapustou s křupavou slaninou
- Vepřová panenka na pyré z uzených jablek s čekankou
- Konfitované stehno z farmářského kuřete podávané s kukuřičným pyré a popcornem
- Grilovaný hovězí steak s bramborovými závitky a fazolovými lusky
- Pita chléb s treskou
- Pečené květákovo-cuketové placičky s bramborovou kaší
- Houbové pohankoto s řapíkatým celerem
- Základní čínský zelný salát
- Salát z pečené tresky se žlutým kari, mangem a ananasem
- Zeleninový kuskus
- Křupavá zelenina v tempuře
- Zadělávaná zelená čočka s přidáním papriky a žampionů
- Karbanátek ovoněný římským kmínem a mátovo-okurkovým přelivem, pita chlebem a čerstvou zeleninou
- Uzené kachní prso s křenovou omáčkou a opečeným květákem
- Grilovaný flank steak se salátem
- Karí ze zelených fazolových lusků s cizrnou a kokosovým mlékem
- Salát s grilovanou čekankou, hruškou a vlašskými ořechy s medovo-hořčicovou omáčkou
- Hamburger z pečeného králíka (nebo kuřete) s ředkvičkovým salátem
- Oravské bramborové halušky s čerstvými špenátovými listy a sýrovou omáčkou
- Veganské sádlo
- Skotské vejce s jehněčím masem
- Houbový quiche
- Houbový Tabbouleh
- Mac – sýrová kroketa
- Pečené brambory lovecký styl s houbami
- Marinovaný tuňák s chřestem, žloutkem a šťovíkem
- Křupavé drůbeží krokety s bylinkovou omáčkou a svěžím salátem
- Kuře Garam Masala se šafránovým kuskusem
- Kuřecí Cordon Bleu
- Houbové rizoto
- Pečené brambory plněné chilli con carne
- Kuřecí prsa se zelenými fazolkami a dýní v zeleném kari
- Topinamburový krem
- Vepřová plec s bramborovým konfitem, jablky, křenem a hořčicí
- Pečené brambory severský styl s uzeným lososem
- Uzený jazyk s kari omáčkou
- Masové kuličky v červeném kari s lilkem
- Uzená mrkev s mořskou řasou wakame a citrusovou majonézou
- Šumavský drůběží kaldoun
- Letní salát s bílým chlebem, uzeným pstruhem a ředkvičkami
- Dušené kuře s bramborovými vaflemi
- Tempura z žampionů Portobello
- Krkovice pečená v mléku
- Kousky lososa s cherry rajčaty v červeném kari
- Bombardino
- Mrkvová polévka s kokosem
- Gua bao – Bochánky vařené v páře plněné trhaným masem
- Pomalu pečené hovězí žebro
- Krémová pórková polévka vichyssoise
- Krůtí řízky s višňovou omáčkou a bramborovými plackami
- Glazovaná vepřová žebírka
- Kuře v listovém těstě s pikantní rajčatovo-paprikovou omáčkou a glazurovanou zelenou zeleninou
- Studená polévka ze zeleného hrášku v party stylu
- Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi
- Lišková polévka s ořechy a madeirou
- Segedínský guláš z uzeného kuřete
- Dvojité smažené jarní závitky
- Osso Buco
- Krémová polévka z bílého chřestu
- Špagety s vepřovým masem a rajčaty
- Vepřové žebírko sous-vide s liškami a cherry rajčaty v lovecké omáčce
- Vegetariánský burger z červenýh fazolí
- Vepřová roláda pečená s hořčicí, tymiánoovu rýží a konfitovaným pastyňákem
- Plátky kachních prsou s liči a lilkem v červeném kari
- Špagety s rajčatovou omáčkou
- Šašlik z krůty marinovaný v kefíru, fazolové lusky se slaninou, koktejlová rajčata a artyčoky
- Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou
- Vepřové plátky s arašídy ve žlutém kari
- Krevety s ananasem ve žlutém kari
- Brioška s omáčkou ze 4 sýrů
- Hovězí s červeným kari
- Krůtí guláš s houbami a grilovanou paprikou
- Kotlíkový guláš
- Pečená treska s bramborami a rajčatovým vinaigrettem s citrusy
- Rajská omáčka s hovězím masem
- Zeleninová polévka Minestrone
- Orientální salát s krevetami v bamborové krustě s pikantním sladko-kyselým dipem
- Těstoviny farfalle v krémové omáčce s kuřetem, anglickou slaninou a liškami
- Krůtí křídla z grilu s medovo-hořčičnou omáčkou a Caesar salátem z pečených bruselských kaupstiček
- Filet z kuřete ve směsi panko s jablečným čatní
- Hovězí vývar s játrovým knedlíkem
- Nugety z květáku
- Fenyklový salát s kuřecím masem
- Thajská kokosová polévka s krevetami, galangou, citrónovou trávou a koriandrem
- Kuřecí paličky marinované v pikantní sladké chilli omáčce s palicovou kukuřici
- Králík s hořčicí a slaninou
- Pečená cibule s pufovanou quinoou a kakaovým crumble
- Žebírka BBQ s medovo-pivní glazurou, pyré ze sladkých brambor, zelený hrášek
- Řecký jehněčí burger se sýrem Halloumi
- Krémový špenát se sázeným vejcem
- Krůtí plátek s broskvovým chutney a cuketou
- Rajská polévka
- Originální singapurské kuře
- Kvašená červená pšenice s houbami a vařeným vajíčkem
- Melounovo – jahodová polévka
- Americký hamburger
- Křupavý bůček, karamelizovaný pastinák, pikantní meruňky v zálivce z bílého vína a uzená majonéza s drcným pepřem
- Pošírované vejce s ragů ze žabích stehýnek
- Remuládová omáčka
- Ceviche z makrely s mořskými plody a šafránem
- Drůbeží kaldoun
- Obalovaný ovčí sýr s bazalkovými bramborami a jablečnou omáčkou
- Batátové ravioly s mátovým přelivem
- Cizrnová polévka z Bombaje
- Tagliatelle alla Puttanesca
- Spaghetti s hovězími kuličkami a salsou
- Pečená brambora s krevetkami a zakysaným krémem
- Jehněčí žebírka s asijskou BBQ omáčkou
- Penne se špenátem a ricottou
- Konfitovaná husa s boby na hnědém másle a stročky
- Krémová dýňová polévka s broskví, s přidáním kokosového mléka a curry
- Drůbeží žaludky na krémových krupkách
- Krevetový burger, grilovaná slanina s čínským zelím a rajčaty, surimi, majonéza jalapeňo
- Pošírovaná hruška v kořeněném víně podávaná se skořicovou pěnou a ořechovou zmrzlinou
- Králičí stehno se zápékanými houbami s houbovou drobenkou a bramborovou kaší
- Straciatella - Polévka s vaječnou zavářkou
- Patatas bravas bramborové millefeuille
- Vepřová líčka v omáčce velouté s fazolovými boby a plněnými saccottini
- Glazovaná mrkev s drůbežími krky, kořeněnými pistáciemi a zakysaným krémem
- Japonská polévka Ramen s dvojím masem a tekutým vejcem
- Portobello plněné steakem s krémovou omáčkou z pečených paprik
- Rajčatové těstoviny tagliarini s chřestem, pošírovaným vejcem a parmazánem
- Fazole v tomatové omáčce se sázeným vejcem, chléb
- Vietnamská polévka Pho Bo s rýžovými nudlemi a hovězím masem
- Jelení pečeně v tmavé omáčce s brusinkami a perníkovými kroketami
- Miso s řasami wakame, lososem a tofu
- Salát Caesar s grilovaným kuřetem, vejcem obaleným v parmezánu a krémovou omáčkou
- Grilovaná kuřecí prsíčka s omáčkou Marinara a gnocchi
- Involtini di sogliola di gamberetti - Závitky z mořského jazyka s krevetou na citrónovo-máslové omáčce
- V celku pečený květák Buffalo s farmářským, kari a BBQ dresinkem
- Drůbeží játra s ananasem a jablky, rozinková rýže
- Vodňanské klopsy
- Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem
- Smažené nudle Bami Goreng s kuřetem a krevetami
- Quiche s lesními houbami
- Piškot z olivového oleje s pomerančovým želé a domácí vanilkovou zmrzlinou
- Smažené těstoviny Bami Goreng
- Křupavé krevety Sambal Manis
- Červené kari s kachnou, cukrovým hráškem, dýní a hlívou ústřičnou
- Krůtí závitek se špenátem a paprikovou rýží
- Asijská kachna s křupavou kůží
- Chia pudink s ovocnou pěnou
- Kebab na špízu s mátovou omáčkou a arabským chlebem
- Zapékaný losos s chřestem v holandské omáčce
- Králík Cacciatore
- Tuňákový wrap (bezlepkový)
- Piccata z krůty na klasické rajčatové omáčce s bazalkou
- Restovaná vepřová líčka
- Pikantní vepřova žebra s Wok pečenou zeleninou
- Pečená pražma s gnocchi, datlemi, parmezánem, slunečnicovými semeny a rybím jus
- Houbové ragú s bylinkovo-máslovými haluškami (hubové ragú s bylinkovo maslovými haluškami)
- Mušle svatého Jakuba s rajčatovou marmeládou a okurkovým pyré
- Konfitovaná kachní stehna s bramborovými kuličkami (konfitované kačacie)
- Treska se slaninovou krustou na ratatouille s tymiánem
- Polévka z hovězích oháněk s čočkou a restovanou zeleninou
- Bibimbap – hovězí maso na korejský způsob se zeleninou a vejcem
- Kalamáry na salátu ze zelené zeleniny a pepperoni klobáskou
- Grilovaná mrkev s arašídy, mrkvovým pyré a limetkovým medem
- Texas Ranger Tartar
- Klatovské chlupaťáky
- Krokety z čedaru a šunky
- Semifredo
- Šarišská MÁčanka
- Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše
- Silný masový čaj s křupavou vaflí
- Tortellini se špenátem, candátem a citronovou omáčkou
- Kuřecí špíz v pikantní marinádě s kokosovým mlékem
- Kuřecí kousky na žluté paprice, hrášková rýže
- Hovězí Wellington podávané s omáčkou béarnaise, mrkví s pomerančem na špenátovém pyré
- Salát Panzanella
- Houbový vývar s plněnou zvěřinovou cannelloni
- Pappardelle s pestem z bazalky a rukoly s vepřovým karé se slaninovou krustou
- Trota al cartoccio - Pstruh v papilotě
- Grilovaný meloun & grilovaný ananas
- Uhlířina
- Pečený filet z kuřete na pánvi s citrónem, polentou a pečenými rajčaty
- DÝně s vepřovým masem a pošírovaným vajíčkem (tekvica s bravčovým karé a pošírovaným vajcom)
- Nadýchaný bun plněný trhaným kuřecím masem s hoisin a chilli omáčkou, nakládanou okurkou, koriandrem a chilli
- Šulky s pažitkovými bramborami
- Hovězí maso s plzeňským pivem a hořkou čokoládou
- Nudle s mákem, pomerančem, vanilkovou omáčkou a cukrovou pěnou
- Krém z pečeného květáku
- Žebra v BBQ omáčce
- Salát s grilovanou čekankou, fíky a hruškami
- Oharková máčka s hovězím
- Pečeně z divočáka s brambory a jalovcovou demi glace omáčkou s gorgonzolou
- Slezský bigos
- Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
- Bůček zapečený v zelené čočce s perlovou cibulkou, tymiánem a bílým vínem
- Španělská česneková polévka
- Italská houbová polévka s gnocchi a celerem
- Hovězí se sladkou čili omáčkou a zeleninou se smaženou rýží s vejcem
- Jarní rolka s hovězím masem a mangem s výběrem dvou omáček
- Bramborová polévka s pohankou
- Kuřecí křídla BBQ se sýrovým dipem
- Kuřecí křídla glazurovaná v asijské omáčce BBQ
- Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou
- Hovězí mini burger BBQ se sušenými tomaty a žampiony
- Asijský vývar z pečené kachny
- Kachna se zeleninou a vajčenými nudlemi
- Grilovaná treska se slaninou a mačkaným avokádem
- Dušené jehněčí kolínko
- Hovězí marinované v jablečné šťávě a zázvoru
- Rybí koláčky s krabem a pikantní salsa z avokáda
- Slepice po šumavsku + Chodský báč
- Quiche s uzeným kuřecím masem, hořčicí a čedarem
- Pšeničná tortilla s čerstvou zeleninou a pečenm tempehem
- Salát Waldorf s brokolicí a čočkou
- Salát s křupavou kachnou, jarní cibuli a sezamo-sojovým drezinkem
- Lámanková polévka s vejcem a červenou čočkou
- Cibulačka s krupicovými noky
- Orientální bůček v tempuře
- Králík cibulář se zeleninovým ratatouille a petrželovými bramborami
- Pečené kančí žebírko s kapustou a zvěřinovým jus
- Frittata se špenátem a mozzarellou
- Uzený vepřový jazyk s křenovou omáčkou
- Grilovaný meloun a salát se sýrem halloumi se zahradním dresinkem
- Hanácká Polévka
- Maďarská rybí polévka
- Falafel v chlebu pita s česnekovou omáčkou
- Guláš se zázvorem a chilli
- Grenadýrmarš s pečenou krkovičkou a salátem ze sterilovaných okurek
- Baba Ganush
- Fermentovaný Kimchi salát podávaný ve sklenici
- Šakšuka
- Králík v zelenině a krémové omáčce
- Hovězí roštěná s omáčkou ze zeleného pepře a těstovinovým salátem
- Kuře Tikka Masala
- Losos s chorizem a kedlubnou
- Volyňský guláš
- Králičí pajšlouka
- Vitello tonnato - Telecí s tuňákovou omáčkou
- Kyselka jihlavská
- Grilovaná zelenina ve sladké glazuře se sezamem
- Vaječná omeleta s uzeným lososem
- Bramborový salát s artyčoky
- Chow mein (kuře, krevety, brokolice, mrkev)
- Pečené kuřecí paličky (finger food)
- Hovězí jazyk v medovo-hořčicové zálivce s citrusy a rukolou
- Zelená zelenina se žlutým kari
- Carpaccio z chobotnice
- Banh Mi vepřová bageta
- Houbové “Cappuccino” s kozím sýrem
- Cassoulet
- Zeleninové antipasti s ricottou
- Jehněčí hřbet s bramborovými špalíčky a rajčatovou pěnou
- Hovězí loupaná plec s mrkví
- Čočkové ragů s pórkem
- Rybí polévka s konfitovanými bramborami
- Polévka po selsku
- Dýňová polévka
- Zadělávané kuře s bramborovou kaší, brokolicí a květákem.
- Buffalo americký hot dog
- Květáková polévka s mrkvovými nudličkami a krupkami
- Medové kuřecí paličky s pečeným bramborem, zeleninou a sýrovým dipem.
- Aztécká polévka s opečenými nudlemi
- Italská zelená minestrone polévka
- Mexický hot dog
- Grilovaný lososový špíz na středomořský způsob
- Plněné brambory a la bolognese
- Italský hot dog
- Sladkokyselé kuře s ananasem a bambusem
- Pečená vepřová plec s frncouchatým knedlíkem a špenátem
- Vepřové koleno sous-vide připravené po bavorsku s bramborovo-křenovou kaší
- Kočičák s kapřími hranolky
- Grilovaný chřest s piri piri holandskou omáčkou a klobáskovou strouhankou
- Guláš z lilku a cizrny
- Jemná bábovka s majonézou
- Dráčky s krkonošskou kaší a listovým špenátem
- Sleďový salát s bylinkami a klouzky
- Smažené rizolety plněné květákem, s listovým špenátem a šťouchanými bramborami
- Pomalu pečená králičí stehna v krémové omáčce s kyselými houbami, kapustou a krupicovými noky
- Polévka Madloch
- Polévka Hladká Ančka
- Pečený entrecôte (vysoký roštěnec) s hříbky na smetaně
- Dýňové pyré
- Grilovaný mečoun se zálivkou vinaigrette a kytičkou salátů
- Aztécká polévka s tortilla čipsy, čedarem a zakysaným krémem
- Krém z celeru a brambor s kokosovým krémem a olejem z koriandru
- Rajská omáčka
- Selátko s hráškem, mátou, salátem a zeleninovým ragů
- Špenátové halušky se sýrovou omáčkou a sázeným vejcem
- Grilované krevety s ananasem a citrusovou majonézou
- Drůbeží consommé s orientálními pirožky z vepřového masa, ostře kořeněné
- Noky z batátů a ricotty v bazalkové vinné omáčce
- Krémová krevetová polévka se zeleninou
- Bílá klobása s bramborovo-čočkovým salátem
- Herinkový salát s nakládanými houbami a bylinkami
- Pošírované kuře s lanýžem
- Polévka z černého kořene s ořechovým pestem
- Cibulačka
- Veganská houbová Ramen polévka
- Studená polévka ze zeleného hrášku
- Jarní rolky se zeleninou v pikantní mango omáčce
- Tradiční guláš
- Pohankové vafle s kompotem z kaki a zmrzlinou
- Hříbkový krém s pěnou z kozího sýra
- Kuře na paprice se šafránovými nudlemi
- Čočkový prejt s jáhlami a dýní
- Těstoviny s kuřecím masem
- Hovězí v omáčce z černého pepře se sójovými výhonky a brokolici
- Glazovaný losos v zázvorovo-sojove omáčce s teplou zelenou zeleninou s houbami
- Parmazánový krém s olejem z česneku a šalotkovými chipsy
- Jehněcí ve vlastní šťávě se zeleninou
- Polévka z cizrny
- Pečená vinná klobása s jemnou bramborovou kaší a červenou cibulí
- Pyré z pečeného celeru v soli s nakládanou kedlubnou
- Pečený roastbeef s cibulí, mrkví a červeným kari
- Pomalu pečené vepřové v korejském stylu
- Houbové ragú s mrkví a červeným kari
- Konfitované kachní stehno se smaženými nudlemi a zeleninou
- Rizoto s grilovaným kuřetem a sýrem cheddar
- Tapas - Empanadas
- Brněnský řízek s teplým bramborovým salátem
- Zelené kari s kuřetem
- Grilované plněné vepřové žebírko s Panzanella salátem
- Kachna pečená tradičním orientálním způsobem, podávaná s dýní, červeným zelím a praženými ořechy
- Plněné brambory - Á la Florentínské
- Ribollita - Toskánská polévka s fazolemi
- Křupavý falafel z květáku s omáčkou chimichurri
- Smažený kapr v ořechové strouhance s bramborový salátem
- Kuřecí prsíčko na zeleninových tagliatelle
- Závitek z pečeného lilku, doplněný mozzarellou a rajčaty, kuskus
- Pečené kuřecí stehno se sicilskou caponatou a tymiánovou rýží
- Asijský Hot Dog
- Krůtí stehno plněné hráškem a sladkými brambory ve vlastní šťávě
- Treska s bazalkovo-petrželovou krustou na rajčatové omáčce
- Špagety se zeleninovo-tomatovou omáčkou, sypané sýrem
- Cheesecake podávaný se zavařeninou, krémem ganache a chalvovou zmrzlinou
- Smažené rýžové nudle s tofu, vajíčkovou kari omeletou a brokolicí
- Ananasové taštičky s mascarpone a maracujou
- Hovězí vařené s vlašskými ořechy a vínovým zelím
- Salát s grilovanými jablky, mizunou a marinovanou
- Pappardelle s uzeným lososem a sýrem mascarpone
- Pečený Roastbeef s tatarskou omáčkou
- Ochucený bylinkový krém na steak
- Brynzové nočky s artyčoky a uzeným masem