Tradiční kuchyně v novém pojetí
Unikátní spojení známých suroviny v neotřelých kombinacích
Unikátní spojení známých suroviny v neotřelých kombinacích
Přesto, že jsou plody moře neodlučnou součástí středozemní kuchyně, byla to však jejich chuť, která způsobila, že se rychle staly lahůdkou aristokracie na celém kontinentu. Dnes jsou mnohem oblíbenější a nadchnou jazýčky lidí z různých regionů světa. Jsou důležitým zdrojem bílkovin a mastných kyselin omega-3 a kromě toho zásobují jódem a vitaminy ze skupiny B.
Stáhněte si naši brožuru a inspirujte se regionálními specialitami české a slovenské kuchyně. Vyplňte formulář níže a zjistěte více o specialitách z regionů jako je Haná, Horácko nebo Orava.
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.