Náklady na jídlo nebo-li "food cost" se liší z různých důvodů. Vědět, jak chytře nakupovat a používat potraviny, vás může dovést k lepším ziskovým maržím. Podívejte se na tuto sérii a dozvíte se více.
Sestavení chytrého menu je jedním z nejlepších způsobů, jak maximalizovat zisk. Výhody takového menu mají širší přesah než jenom na ziskové marže. Zjistěte více o výhodách efektivního nákupu potravin v našem videu.
Jakmile sestavíte menu / jídelní lístek, udělejte ještě více věcí, abyste z každé potraviny vytěžili maximum. Čím méně gastro odpadu kuchyň vyprodukuje, tím nákladově efektivnější to může být! V tomto videu vás naučíme vás, jak na to.
Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky. Klikněte na ikonu sdílet výše a vybrerte přidat do domovské obrazovky Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přirat na domovskou obrazovku. Klikněte na ikonu sdílet níže a vyberte přidat do domovské obrazovky.