UFS Academy nejnovějšími kurzy pro kuchaře
Portál pro školení kuchařů s nejnovějšími kurzy pro kuchaře. Objevte tipy, zdokonalte své dovednosti a techniky.
Nejoblíbenější kurzy
Úvod do vaření
Ovládněte kulinářské základy a základní kuchařské techniky v těchto úvodních videí.
-
Duševní zdraví při práci v profesionální kuchyni
Práce v profesionální kuchyni restaurací a gastro podniků je náročná. Dlouhé hodiny mohou vést k fyzickému i psychickému vyčerp...
-
Umění servírování jídla
Naučte se umění, které se skrývá za servírováním pokrmů od šéfkuchaře Coetzee v tomto BEZPLATNÉM školení. Získejte jedinečné ti...
-
Steak: Opracování, zrání a pečení
Naučte se, jak získat nejlepší maso. Opracujte, připravte a upečte nádherný steak díky tipům v bezplatném školení našich šéfkuc...
-
Sous-vide
Ponořte se do tajů přípravy sous-vide s šéfkuchařem Jonathanem Duikerem a jeho BEZPLATNÝMI recepty na fantastickou, křehkou sou...
-
Kurz pro kuchaře Mise En Place
Mise En Place se překládá jako „vše na svém místě“. Když máte veškeré vybavení a ingredience připravené k použití, pracujete ef...
-
Omáčky
Každý začínající kuchař ví, že většina jídel se neobejde bez skvělé omáčky. Existují stovky druhů omáček, ale tato série videí ...
-
Fermentace
Zkuste si vyrobit vlastní colu nebo zázvorové pivo (zázvorovou fermentovanou limonádu) a nabídněte svým zákazníkům chutnou alte...
-
Kalkulace nákladů na jídlo a maximalizace zisku
Náklady na jídlo nebo-li "food cost" se liší z různých důvodů. Vědět, jak chytře nakupovat a používat potraviny, vás může dovés...
-
Bezpečnost a hygiena v restauraci
Pro profesionální kuchaře by čistá kuchyně měla být vždy nejvyšší prioritou. Sledujte tato videa, díky nimž bude vaše pracovišt...
Praktická teorie a metody
Jak dobře znáte své kuchařské techniky? V těchto videích zkoumáme kulinářskou teorii a metody, jako je výroba těstovin, vývaru a fondu.
-
Emulze a gely
Naučte se, jak připravit pokrmy, stejně jako techniky a přísady za procesem emulgace. ZDARMA školení od dvou profesionálních ku...
-
Dokonalé italské těstoviny
Připravte těstoviny od začátku do konce jako skutečný Ital! Seznamte se s italskou kuchyní a výrobou dokonalého tagliatelle! | ...
Pokročilé techniky vaření
Znáte základy přípravy jídel a vaření? Pak je čas zaměřit se na zvládnutí pokročilých technik vaření.
-
Vaření se sifonovou lahví
Zlepšete své dovednosti ve vaření se sifonovou iSi lahví v tomto online školení pro profesionální kuchaře ZDARMA! Osvojte si šp...
-
Umění veganské kuchyně
Nechte se inspirovat exkluzivními veganskými nápady a technikami! Bezplatné školení s šéfkuchařkou Andreou Waters v rámci Unile...
-
Vaření inspirované severskou kuchyní
Výkonný šéfkuchař Matt Young představuje velkolepé recepty inspirované severskou kuchyní! Následujte jeho kuchařské rady a tech...
-
Objevte chutě rostlinné stravy
Naučte se veganské a rostlinné kuchařské postupy s BEZPLATNÝM kuchařským kurzem rostlinného vaření s veganskou šéfkuchařkou Mic...
-
Suflé
Získejte tipy od šéfkuchařů, jak připravit suflé. Absolvujte online kurz pro kuchaře od dvou skutečných profesionálů ZDARMA! | ...
-
Umění grilování
Objevte nové techniky grilování s tímto bezplatným kurzem od šéfkuchařů pro šéfkuchaře. Dotáhněte grilování k dokonalosti! | Un...
-
Dokonalé italské těstoviny
Připravte těstoviny od začátku do konce jako skutečný Ital! Seznamte se s italskou kuchyní a výrobou dokonalého tagliatelle! | ...
-
Voňavé a čiré základní fondy
Šéfkuchař UFS Jean van der Westhuizen vás detailně provede přípravou a vařením fondů, které využijete ve stovkách jídel v resta...
-
Zužitkovat vše
Techniky, jak zužitkovat vše a vytvořit jedinečná a chutná jídla, a přitom zajistit udržitelnost. Redukujte odpad díky těmto kr...
Klasické pokrmy
Každý kuchař by měl ovládat klasická jídla! Vraťte se k základům v této sérii videí o klasických pokrmech.
-
Klasické pokrmy: Vejce
V tomto kurzu vám šéfkuchař Vusi a šéfkuchař Alex ukážou, jak připravit omelety, vařená a míchaná vejce, a také pokročilejší r...
-
Klasické pokrmy - příprava
Chcete odborný rychlý kurz základů profesionální kuchyně, například proč potřebujete pracovní plán a jaká je síla koření? Zkuše...
-
Klasické pokrmy: Dezerty
Dezerty jsou důležitou součástí jídelního lístku většiny restaurací a obvykle generují slušný příjem. Šéfkuchař Vusi vás naučí ...
-
Klasické pokrmy: Přílohy
Přílohy jsou stejně důležité jako hlavní jídla. Prohlédněte si tato video školení a naučíte se recepty na chutné přílohy. Někte...
-
Klasické pokrmy: Těstoviny & Rýže
Většina profesionálních kuchařů uvaří tato běžná jídla během své kariéry mnohokrát. Máme pro vás jednoduché tipy na přípravu jí...
-
Klasické pokrmy: Kuře
V této sérii se se šéfkuchařem Vusim naučíte připravovat známé recepty na kuřecí jídla. Podívejte se na tato videa a přidejte n...
-
Klasické pokrmy: Mořské plody
Chcete zařadit další klasická jídla z mořských plodů na menu své restaurace? Přihlaste se do těchto online video kurzů pro prof...
-
Klasické pokrmy : Maso
Hlavní jídla z různých druhů masa jsou vynikající, pokud jsou uvařená správně. Ale stačí jeden chybný krok a rychle ztratí svoj...
-
Klasické pokrmy : Polévky
Chcete se naučit, jak připravit tři velmi odlišné, ale lahodné druhy polévky: consommé, bramborovo-pórkovou a vaječnou? Postupu...
-
Klasické pokrmy : Zeleninové polévky
Šéfkuchař Vusi vám ukáže, přípravu klasických zeleninových polévek. Objevte, jak kombinovat zeleninu, maso, smetanu a další, a...
-
Klasické pokrmy: Vegetariánská jídla
Šéfkuchař Vusi předvede, jak připravit některá oblíbená jídla bez masa. Ty tvoří vynikající přílohy k jídlu.
Asijská kuchyně
Asijská kuchyně je jednou z nejoblíbenějších kuchyní na světě! Podívejte se na tento kurz vaření asijských jídel a naučte se připravovat asijské recepty přímo od profesionálního šéfkuchaře.
Evropská kuchyně
Plánujete přidat do svého menu evropské speciality? Nejprve se určitě podívejte na tyto video kurzy a naučte se připravovat si evropské recepty.
-
Těstoviny - rozvoz & s sebou
V tomto kurzu šéfkuchař Alex Hall vysvětluje, jak lze těstovinové pokrmy použít ve vaší nabídce s sebou a k rozvozu. Podívejte ...
-
Španělské TAPAS - s vůní dřeva, kouře a ohně
Španělské tapas to nejsou jen španělské jednohubky, ale v širším slova smyslu kultura stravování. Ukážeme vám, jak připravit uz...
-
Italská kuchyně: vůně Piemonte
Bezplatný online trénink pro kuchaře vedený šéfkuchařem z restaurace Osteria Antica Bologna! Prozkoumejte tajemství tradiční It...
Speciální příležitosti
V této sérii videí se dozvíte, jak připravovat sezónní recepty a pokrmy pro speciální příležitosti.
Rostlinná kuchyně
Vaření rostlinných pokrmů je stále více trendy. Takže se nezapomeňte přihlásit do tohoto školení pro kuchaře.
-
Klasické pokrmy : Polévky
Chcete se naučit, jak připravit tři velmi odlišné, ale lahodné druhy polévky: consommé, bramborovo-pórkovou a vaječnou? Postupu...
-
Klasické pokrmy : Zeleninové polévky
Šéfkuchař Vusi vám ukáže, přípravu klasických zeleninových polévek. Objevte, jak kombinovat zeleninu, maso, smetanu a další, a...
-
Ze zahrady na stůl
Využijte lokální sezónní potraviny, je to jednoduché a skvělé vaření. Ochutnejte organické vaření se šéfkuchařem Maritzem s je...
Restaurace
Provoz restaurace a servis je důležitou součástí každého gastro podnikání. Tato série videí vám ukáže, jak lépe obsloužit vaše zákazníky.
Řízení provozu restaurace - business management
Chcete se dozvědět více o tom, jak řídit restauraci? Od propagace vaší restaurace po udržení nízkých nákladů vám tato videa pomůžou efektivněji provozovat váš gastro podnik.
Masterclasses
-
Digitální Marketing : Sociální média pro restaurace
Digitální marketing může pomoci vaši restauraci se zviditelnit. Tento kurz vám poskytne odborné marketingové rady a tipy týkaj...
-
Digitální marketing: Online nástroje pro restaurace a gastro podniky
Zjistěte, jak chytrý digitální marketing může skutečně pomoct vaši restauraci. Tento kurz poskytuje odborné rady, jako vytvořit...