Menu

Úvod do vaření

Ovládněte kulinářské základy a základní kuchařské techniky v těchto úvodních videí.

Praktická teorie a metody

Jak dobře znáte své kuchařské techniky? V těchto videích zkoumáme kulinářskou teorii a metody, jako je výroba těstovin, vývaru a fondu.

Pokročilé techniky vaření

Znáte základy přípravy jídel a vaření? Pak je čas zaměřit se na zvládnutí pokročilých technik vaření.

Asijská kuchyně

Asijská kuchyně je jednou z nejoblíbenějších kuchyní na světě! Podívejte se na tento kurz vaření asijských jídel a naučte se připravovat asijské recepty přímo od profesionálního šéfkuchaře.

Evropská kuchyně

Plánujete přidat do svého menu evropské speciality? Nejprve se určitě podívejte na tyto video kurzy a naučte se připravovat si evropské recepty.

Speciální příležitosti

V této sérii videí se dozvíte, jak připravovat sezónní recepty a pokrmy pro speciální příležitosti.

Rostlinná kuchyně

Vaření rostlinných pokrmů je stále více trendy. Takže se nezapomeňte přihlásit do tohoto školení pro kuchaře.

Restaurace

Provoz restaurace a servis je důležitou součástí každého gastro podnikání. Tato série videí vám ukáže, jak lépe obsloužit vaše zákazníky.

Řízení provozu restaurace - business management

Chcete se dozvědět více o tom, jak řídit restauraci? Od propagace vaší restaurace po udržení nízkých nákladů vám tato videa pomůžou efektivněji provozovat váš gastro podnik.

Masterclasses

Produkty
Recepty
Inspirace
Menu