This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

1. Úvod do grilování
Národní šampión v grilování, šéfkuchař Abdul Yaseen z restaurace Darbaar vám ukáže, jak se stát pánem grilu. Uvede vás do světa grilování a barbecue, naučí vás všechny techniky, ukáže potřebné vybavení, dovednosti a přísady. Od nákupu surovin přes marinování ryb až po použití robata grilu - je tu spousta věcí, které vám pomohou začít.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

2. Příprava vaší kuchyně pro grilování
Pojďte s námi na virtuální prohlídku po kuchyni v restauraci Darbaar. Šéfkuchař Abdul Yaseen vám ukáže základní vybavení pro dobré grilování a barbecue, od grilování na robata grilu po dosažení dokonalých výsledků v peci tandoor.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

3. Nákup kvalitních ingrediencí
Šéfkuchař Abdul Yaseen vás seznámí s důležitostí kvalitních surovin, od nákupu sezónních surovin až po skladování koření pro dosažení nejlepších výsledků, stejně jako s tipy, jak zajistit čerstvost ryb a masa.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

4. Jak připravit a marinovat rybu v celku
Pro nejlepší výsledky na grilu je důležitá příprava, koření a také marinování celých ryb.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

5. Mořský vlk se zeleninou na robata grilu
Naučte se grilovat a vařit na páře celé ryby na robata grilu, abyste pokaždé měli dokonale opečenou kůži a jemné maso.