00:51

1. Úvod do grilování

Národní šampión v grilování, šéfkuchař Abdul Yaseen z restaurace Darbaar vám ukáže, jak se stát pánem grilu. Uvede vás do světa grilování a barbecue, naučí vás všechny techniky, ukáže potřebné vybavení, dovednosti a přísady. Od nákupu surovin přes marinování ryb až po použití robata grilu  - je tu spousta věcí, které vám pomohou začít.

02:32

2. Příprava vaší kuchyně pro grilování

Pojďte s námi na virtuální prohlídku po kuchyni v restauraci Darbaar. Šéfkuchař Abdul Yaseen vám ukáže základní vybavení pro dobré grilování a barbecue, od grilování na robata grilu po dosažení dokonalých výsledků v peci tandoor.

02:24

3. Nákup kvalitních ingrediencí

Šéfkuchař Abdul Yaseen vás seznámí s důležitostí kvalitních surovin, od nákupu sezónních surovin až po skladování koření pro dosažení nejlepších výsledků, stejně jako s tipy, jak zajistit čerstvost ryb a masa.

02:53

4. Jak připravit a marinovat rybu v celku

Pro nejlepší výsledky na grilu je důležitá příprava, koření a také marinování celých ryb.

03:01

5. Mořský vlk se zeleninou na robata grilu

Naučte se grilovat a vařit na páře celé ryby na robata grilu, abyste pokaždé měli dokonale opečenou kůži a jemné maso.