01:43

1. Seznamte se se Jeanem

Ahoj! Šéfkuchař Jean Van Der Westhuizena vás provede rychlokurzem, jak připravit dokonalý fond a zároveň se podělí o všechno, co se o jeho přípravě naučil na své 20leté kulinářské cestě. 

00:52

2. Příprava a vybavení kuchyně

Téměř každá kuchyň je vybavena tak, abyste mohli uvařit dostatečně velké množství základního fondu. Zjistěte, co šéfkuchař Jean používá ve své kuchyni. 

01:30

3. Nakupte správné suroviny

Pochopte rozdíl mezi typy fondů a tím, jak vytvářet chutě. 

02:41

4. Příprava

Postupujte podle pokynů šéfkuchaře Jeana, abyste zaručili optimální vaření ingrediencí. 

01:31

5. Techniky

Zjistěte, proč teplota použité vody může mít velký vliv na výslednou chuť.

01:24

6. Sesbírání nečistot

Šéfkuchař Jean vám ukáže, jak zbavit fond nečistot a sdílí své návrhy na přidání zemité chuti do fondů.

01:16

7. Zeleninový fond

Jak získat maximum chuti ze zeleniny s co nejmenším úsilím? Naučte se triky od šéfkuchaře Jeana! 

00:49

8. Kuřecí fond

Naučte se, jak se vyhnout nahořklému kuřecímu fondu.

02:09

9. Zcezení fondu

Jakmile jsou všechny fondy uvařené, kuchař Jean je scedí, aby nám ukázal rozdíly v barvě.

02:15

10. Základní fondy od Unilever Food Solutions

Šéfkuchař Jean představuje řadu Knorr od společnosti Unilever Food Solutions, které jsou skvělé nejen k vytvoření fondů, ale také k dotažení pokrmů k dokonalosti nebo přidání další hloubky jejich chutí.