01:27

Úvod

Seznamte se s Michelle Theronovou, šéfkuchařkou restaurace Hazendal Wine Estate. Přiblíží vám svůj pohled na lokální produkty a naučí vás dva skvělé veganské recepty – sladké kokosové parfait s rakytníkem a dýňové gnocchi s lískovými ořechy.  

03:03

Parfait – 1. část

Naučíte se těsto na rostlinné bázi, s náhradou tradičních surovin veganskými alternativami a dostanete skvělé tipy ohledně časování a teplot při pečení v troubě. 

02:53

Parfait – 2. část

Připravte si griliáš z pekanových ořechů a jako první krok vylouhujte čaj rooibos s citrónovou příchutí. Dostanete rady ohledně dokonalých textur a teplot. 

02:47

Parfait – 3. část

Před vařením smíchejte rakytníkové pyré a kumkvatový džem, zahřejete, nechte zchladnout, pak kokosové parfait zmrazte.

02:58

Parfait – 4. část

Složte dohromady jednotlivé části a vytvořte veganský vrstvený dezert plný rostlinné energie a skvělých chutí!

02:41

Gnocchi – 1. část

S těmito gnocchi vsadíte na sílu rostlinné kuchyně. Naučíte se uhníst a vyválet dokonalé těsto, vytvarovat ho a uvařit.

02:56

Gnocchi – 2. část

Gnocchi opečete pěkně do křupava a dozlatova a sezónní přísady jim dodají barevný podzimní nádech.