Banh Mi vepřová bageta

Suroviny
Banh Mi vepřová bageta
−
+
€200.59
Maso
Vepřová plec
/g
1800.0 g
0%
Limetová šťáva
/ml
120.0 ml
0%
Červené chilli papričky
/g
20.0 g
0%
Koriandr
/g
20.0 g
0%
Knorr Zelená kari pasta 850 g
/g
30.0 g
0%

Citronová tráva
/g
30.0 g
0%
Zázvor, rozmixovaný
/g
10.0 g
0%
Česnek, rozmixovaný
/g
10.0 g
0%
Nakládaná zelenina
Knorr Zelená kari pasta 850 g
/g
1100.0 g
0%

Badyán ( 1g hvězdička )
/g
2.0 g
0%
Koriandr, semena
/g
5.0 g
0%
Červené chilli papričky
/g
5.0 g
0%
Rýžový ocet
/ml
75.0 ml
0%
Bílý vinný ocet
/ml
75.0 ml
0%
Cukr
/g
120.0 g
0%
Bílá ředkev
/g
200.0 g
0%
Mrkev
/g
200.0 g
0%
Salátová okurka
/g
200.0 g
0%
Servírování
Koriandr
/g
50.0 g
0%
Hellmann's Majonézová omáčka 820 g
/g
300.0 g
0%

Bageta francouzká ( 245 g )
/ks
10.0 ks
0%
/
Maso
-
Vepřová plec 1800.0 g
-
Limetová šťáva 120.0 ml
-
Červené chilli papričky 20.0 g
-
Koriandr 20.0 g
-
Citronová tráva 30.0 g
-
Zázvor, rozmixovaný 10.0 g
-
Česnek, rozmixovaný 10.0 g
Nakládaná zelenina
-
Badyán ( 1g hvězdička ) 2.0 g
-
Koriandr, semena 5.0 g
-
Červené chilli papričky 5.0 g
-
Rýžový ocet 75.0 ml
-
Bílý vinný ocet 75.0 ml
-
Cukr 120.0 g
-
Bílá ředkev 200.0 g
-
Mrkev 200.0 g
-
Salátová okurka 200.0 g
Servírování
-
Koriandr 50.0 g
-
Bageta francouzká ( 245 g ) 10.0 ks
Příprava
-
Maso
Připravíme si pastu smícháním zelené thajské kari pasty, zázvorového pyré, česnekového pyré, kokosového mléka, koriandru, citronové trávy, limetkové šťávy a chilli. Vepřovou plec potřeme pastou a přikryjeme pečicím papírem a fólií, abychom ji udrželi úplně zakrytou. Pečeme při 120 °C po dobu 4 hodin nebo než se maso začne rozpadat. Po upečení maso natrháme a spojíme se vzniklou šťávou, udržujeme teplé. -
Nakládaná zelenina
Chilli papričky nakrájíme na jemné kostičky. Nadrcená koriandrová semena pomalu restujeme na pánvi, dokud se nerozvoní. Přidáme rýžový ocet, bílý vinný ocet, cukr a badyán. Přivedeme k varu a stáhneme z ohně. Mrkev, okurku a ředkev nakrájíme na julienne. Teplý nálev nalijeme na zeleninu a papričky a necháme odležet 24 hodin. -
Servírování
Nálev scedíme a odstraníme badyán. Poté promícháme zeleninu s koriandrem. Bagetu rozkrojíme napůl a potřeme majonézou. Přidáme teplé trhané maso se zeleninou a Pikantní omáčku One hand bottle.