Menu

Suroviny

+

Maso

Nakládaná zelenina

Servírování

Příprava

  1. Maso

    Připravíme si pastu smícháním zelené thajské kari pasty, zázvorového pyré, česnekového pyré, kokosového mléka, koriandru, citronové trávy, limetkové šťávy a chilli. Vepřovou plec potřeme pastou a přikryjeme pečicím papírem a fólií, abychom ji udrželi úplně zakrytou. Pečeme při 120 °C po dobu 4 hodin nebo než se maso začne rozpadat. Po upečení maso natrháme a spojíme se vzniklou šťávou, udržujeme teplé.
  2. Nakládaná zelenina

    Chilli papričky nakrájíme na jemné kostičky. Nadrcená koriandrová semena pomalu restujeme na pánvi, dokud se nerozvoní. Přidáme rýžový ocet, bílý vinný ocet, cukr a badyán. Přivedeme k varu a stáhneme z ohně. Mrkev, okurku a ředkev nakrájíme na julienne. Teplý nálev nalijeme na zeleninu a papričky a necháme odležet 24 hodin.
  3. Servírování

    Nálev scedíme a odstraníme badyán. Poté promícháme zeleninu s koriandrem. Bagetu rozkrojíme napůl a potřeme majonézou. Přidáme teplé trhané maso se zeleninou a Pikantní omáčku One hand bottle.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu