Bombardino
Bombardino je teplý nápoj oblíbený v Itálii během zimní sezóny, zvláště v horských střediscích.

Suroviny
Postup
-
Žloutky 4 kus
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 5 lžíce
-
Vanilkový lusk 1 kus
-
Salko 4 lžíce
-
12*Metaxa nebo (Brandy, Cognac) 2 cl
-
Špetka 90 % hořké čokolády s chilli
Příprava
-
Postup
- Ve vodní lázni do zhoustnutí vyšleháme žloutky, salko, 4 žíce Ramy Cremefine Profi Ke šlehání a obsah vanilkového lusku.
- Takto připravený vaječný likér přelijeme do skleničky a přidáme k němu Metaxu.
- Vše završíme vyšlehaným zbytkem Ramy Cremefine Profi Ke šlehánía posypeme nastrouhanou čokoládou.