Menu

Suroviny

+

Postup

  • Žloutky 4.0 kus
  • Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 5.0 lžíce
  • Vanilkový lusk 1.0 kus
  • Salko 4.0 lžíce
  • 12*Metaxa nebo (Brandy, Cognac) 2.0 cl
  • Špetka 90 % hořké čokolády s chilli /

Bombardino je teplý nápoj oblíbený v Itálii během zimní sezóny, zvláště v horských střediscích.

...

Příprava

  1. Postup

    • Ve vodní lázni do zhoustnutí vyšleháme žloutky, salko, 4 žíce Ramy Cremefine Profi Ke šlehání a obsah vanilkového lusku.
    • Takto připravený vaječný likér přelijeme do skleničky a přidáme k němu Metaxu.
    • Vše završíme vyšlehaným zbytkem Ramy Cremefine Profi Ke šlehánía posypeme nastrouhanou čokoládou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu