Menu

Suroviny

+

Recept:

Servírování

  • Šťovíkové listy

Příprava

  1. Recept:

    • Rýži uvařte v osolené vodě. Sceďte a nechte vychladnout. Smíchejte s olivovým olejem a brusinkami. Podle chuti okořeňte.
    • Vložte ribeye do marinády vyrobené z oleje, whisky a grilovacího koření. Nechte 2-3 hodiny marinovat a poté grilujte dle libosti.
    • Grilované papriky rozmixute s olejem, hořčicí a česnekem. Přidejte med, francouzskou hořčici, oba druhy tekutých esencí a petrželovou nať. Vyšlehejte a dochuťte.
    • Červenou řepu opečte, rozpůlte a ochuťte olivovým olejem a tymiánem.
    • Okurku nakrájejte podélně na čtyři kusy, vykrojte semínkovou část a zbytek okurky nakrájejte šikmo na proužky.
  2. Servírování

    • Do hluboké mísy naaranžujte listy salátu, přidejte rýži, okurku, ředkvičky, červenou řepu, avokádo, granátové jablko a omáčku z grilované papriky. 
    • Ozdobte listy šťovíku.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu