Menu

Suroviny

+

Brownie

  • Vanilkový lusk 2.0 kus
  • Hellmann's Professional majonéza 5 l 250.0 ml
  • Cukr 200.0 g
  • Pšeničná mouka hladká 240.0 g
  • Prášek kakaový 32.0 g
  • Jedlá soda 10.0 g
  • Voda 240.0 ml

Čokoládový mousse

  • Smetana 300.0 ml
  • Cukr 80.0 g
  • Čokoládové vločky 250.0 g

Krémovo-kávová želatina

Křehké těsto

  • Pšeničná mouka hladká 150.0 g
  • Máslo 70.0 g
  • Cukr 30.0 g

Servírování

  • Vanilková zmrzlina 300.0 g
  • Maliny 50.0 g

...

Příprava

  1. Brownie

    1. Vanilkový lusk rozřízněte a vyškrábněte semínka.
    2. Smíchejte všechny ostatní ingredience a připravte těsto.
    3. Nalijte do formy a pečte při 170 °C asi 35 minut.
  2. Čokoládový mousse

    • Smetanu vyšlehejte s cukrem dohladka, přidejte rozpuštěnou čokoládu.
  3. Krémovo-kávová želatina

    1. Zahřejte smetanu na vaření, přidejte 4 g Auszpiku, promíchejte a rozlijte na plech GN.
    2. Horkou kávu smíchejte se zbytkem Auszpiku a postupně nalijte na mléčnou vrstvu.
    3. Nechte vychladnout. Před podáváním vykrojte požadovaný tvar.
  4. Křehké těsto

    • Z uvedených surovin vypracujte těsto, rozdrobené rozprostřete na plech a pečte při 180 °C do zlatova.
  5. Servírování

    • Čokoládový korpus podávejte s želatinou, vanilkovou zmrzlinou, křehkou krustou, čokoládovým moussem a čerstvými malinami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu