Duhový pstruh s omáčkou velouté a hráškovým pyré s vanilkou

Suroviny
Duhový pstruh s omáčkou velouté a hráškovým pyré s vanilkou
−
+
€9330.0
Ryba:
Filety pstruha
/g
1300.0 g
0%
Kůra ze dvou citrónů
/g
0.0 g
0%
Sůl, Pepř Na Ochucení
/
0.0
0%
Máslo
/g
100.0 g
0%
Zeleninový fond z mrkve, kořene petržele, žampiónů, stonků celeru a cibule
/g
0.0 g
0%
Hráškové pyré:
Hrášek, mražený
/g
500.0 g
0%
Česnek
/g
50.0 g
0%
Vanilkový lusk
/kus
1.0 kus
0%
Vysokotučná smetana
/ml
100.0 ml
0%
Mleté chilli
/dle chuti
0.0 dle chuti
0%
Fenykl:
Máslo
/g
40.0 g
0%
Zeleninový fond
/ml
100.0 ml
0%
Balzamikový ocet
/ml
70.0 ml
0%
Fenykl, syrový
/g
600.0 g
0%
Omáčka velouté:
Máslo
/g
60.0 g
0%
Pšeničná mouka hladká
/g
60.0 g
0%
Cerný Pepř - Dle Chuti
/
0.0
0%
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/ml
40.0 ml
0%

Čerstvá citrónová šťáva
/kus
0.0 kus
0%
/
Ryba:
-
Filety pstruha 1300.0 g
-
Kůra ze dvou citrónů
-
Sůl, Pepř Na Ochucení
-
Máslo 100.0 g
-
Zeleninový fond z mrkve, kořene petržele, žampiónů, stonků celeru a cibule
Hráškové pyré:
-
Hrášek, mražený 500.0 g
-
Česnek 50.0 g
-
Vanilkový lusk 1.0 kus
-
Vysokotučná smetana 100.0 ml
-
Mleté chilli
Fenykl:
-
Máslo 40.0 g
-
Zeleninový fond 100.0 ml
-
Balzamikový ocet 70.0 ml
-
Fenykl, syrový 600.0 g
Omáčka velouté:
-
Máslo 60.0 g
-
Pšeničná mouka hladká 60.0 g
-
Cerný Pepř - Dle Chuti
-
Čerstvá citrónová šťáva
Příprava
-
Ryba:
- Oloupejte zeleninu a připravte fond.
- Filety pstruha osolte a opepřete a posypejte citrónovou kůrou. Rybu potřete máslem, natvarujte a zabalte do potravinové fólie. Vařte v páře nebo vodní lázni při 58 ˚C 20 minut.
-
Hráškové pyré:
- Smíchejte všechny suroviny, poduste 20 minut a připravte pyré.
-
Fenykl:
- Krátce opečte kousky fenyklu na másle. Přidejte česnek, fond a ocet.
- Krátce poduste, ale ne příliš dlouho, aby fenykl zůstal křupavý.
-
Omáčka velouté:
- V pánvi rozpusťte máslo, přidejte mouku a vytvořte jíšku. Poté přilijte zeleninový fond a koncentrovaný rybí fond a povařte při nízké teplotě, dokud nebude omáčka krémová a jemná. Přilijte smetanu.
- Ochuťte pepřem a citrónovou šťávou.