Dvoupatrový veganský burger
Vyzkoušejte připravit tuto vynikající bezmasou alternativu klasických burgrů. Vaši hosté si ho zamilují!

Suroviny
Dvoupatrový veganský burger
−
+
€972.8
Postup:
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
/ks
20.0 ks
0%

Vejce a výrobky z nich
Sojové boby a výrobky z nich
Housky
/ks
10.0 ks
0%
Hellmann's Vegan 2,5 kg
/g
400.0 g
0%

Špenát baby
/g
100.0 g
0%
Nakrájená rajčata, oloupaná
/g
400.0 g
0%
Cibule nakrájená na kroužky
/g
250.0 g
0%
Kyselé nakládané okurky
/g
200.0 g
0%
Červená kapie, grilovaná
/g
300.0 g
0%
Kyselé okurky, nakrájené na kostičky
/g
200.0 g
0%
Kečup
/g
200.0 g
0%
/
Postup:
-
Housky 10.0 ks
-
Špenát baby 100.0 g
-
Nakrájená rajčata, oloupaná 400.0 g
-
Cibule nakrájená na kroužky 250.0 g
-
Kyselé nakládané okurky 200.0 g
-
Červená kapie, grilovaná 300.0 g
-
Kyselé okurky, nakrájené na kostičky 200.0 g
-
Kečup 200.0 g
Příprava
-
Postup:
- Rozmražené burgery vložte mezi dva pečící papíry a jemně je zploštěte, abyste dosáhli průměr asi 10–11 milimetrů.
- Rozehřejte gril nebo pánev na pečení a namažte olejem. Hamburgery grilujte cca. 4 minuty, po 2 minutách je otočte.
- Každou housku zevnitř zlehka ogrilujte.
- Na vnitřní stranu housky rozetřete majonézu, navrstvěte špenát, dva plátky rajčat, pár cibulových kroužků a jedno grilované maso.
- Poté přidejte plátky okurek, špenát, cibulové kroužky, plátky rajčat, grilovanou papriku, plátky nakládaných okurek a trochu kečupu.
- Přidejte druhé grilované maso, špenát a grilovanou papriku. Burger přikryjte horní částí housky, politou trochou majonézy.