Menu

Suroviny

+

Těstoviny

Křupavé kuře


...

Příprava

  1. Těstoviny

    1. Uvařte těstoviny al dente.
    2. Bob spařte a oloupejte ze slupky.
    3. Na oleji orestujte cibuli s česnekem, bobem a liškami. Přilijte bílé víno.
    4. Nechte odpařit a přidejte polévku krém z lišek rozmíchanou s vodou.
    5. Přiveďte k varu a dochuťte solí, pepřem a nasekaným koprem.
  2. Křupavé kuře

    1. Filety nakrájejte na tenké proužky, naložte do marinády a nechte minimálně 10 hodin.
    2. Poté vyjměte z marinády, osušte, obalte v škrobu a smažte v hlubokém oleji.
  3. Servírování

    Na talíř naaranžujte těstoviny, přidejte křupavé kuře a posypte parmazánem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu