Glazované vegetariánské kuličky se zeleninou a rýží

Suroviny
Glazované vegetariánské kuličky se zeleninou a rýží
−
+
€5161.0
Pro pokrm:
Brokolice čerstvá
/g
300.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
400.0 g
0%
Pak choy
/kus
1.0 kus
0%
Houby Shitake
/g
400.0 g
0%
Klíčky fazole mungo
/g
200.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
300.0 g
0%
Olej, rostlinný
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/podle potřeby
0.0 podle potřeby
0%

Jasmínová rýže
/kg
1.0 kg
0%
Glazura:
/
0.0
0%
Cukr, hnědý
/g
200.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/g
500.0 g
0%

Citrónová šťáva
/ml
100.0 ml
0%
Zázvor, plátky
/g
100.0 g
0%
Pro servírování:
Pažitka, čerstvá
/g
60.0 g
0%
Bílý sezam, opražený
/g
30.0 g
0%
Sůl
/dle chuti
0.0 dle chuti
0%
/
Pro pokrm:
-
Brokolice čerstvá 300.0 g
-
Mrkev, čerstvá 400.0 g
-
Pak choy 1.0 kus
-
Houby Shitake 400.0 g
-
Klíčky fazole mungo 200.0 g
-
Cukrový hrášek 300.0 g
-
Olej, rostlinný 200.0 ml
-
Jasmínová rýže 1.0 kg
-
Glazura:
-
Cukr, hnědý 200.0 g
-
Citrónová šťáva 100.0 ml
-
Zázvor, plátky 100.0 g
Pro servírování:
-
Pažitka, čerstvá 60.0 g
-
Bílý sezam, opražený 30.0 g
-
Sůl
Příprava
-
Pro pokrm:
• Zeleninu oloupeme, nakrájíme spolu s houbami na požadovaný tvar a orestujeme na oleji. Podle potřeby dochutíme sójovou omáčkou.• Kuličky prohřejeme v předem uvařené glazuře, dokud nejsou horké a omáčka lehce zhoustne.• Konzistenci omáčky můžeme upravit přidáním vody při vaření omáčky.• Připravíme rýži obvyklým způsobem a dáme ji na talíř spolu se zeleninou, houbami a vegetariánskými kuličkami. -
Pro servírování:
• Vše posypeme nakrájenou pažitkou a opraženými sezamovými semínky.