Gnocchi s rajčatovou omáčkou a s olivami
Vyzkoušejte rychlý recept na lahodné gnocchi s máslovou rajčatovou omáčkou a s olivami zasypané parmazánem a ozdobené bazalkou.

Suroviny
Gnocchi s rajčatovou omáčkou a s olivami
−
+
€2079.55
Na omáčku:
Máslo
/g
200.0 g
0%
Cibule
/g
150.0 g
0%
Česnek
/g
20.0 g
0%
Sušené chilli vločky
/g
2.0 g
0%
Knorr Professional Primerba All´Italiana 0,34 kg
/g
5.0 g
0%

Voda
/ml
400.0 ml
0%
Sůl
/g
10.0 g
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Pepř mletý černý
/g
1.0 g
0%
Zelené olivy
/g
150.0 g
0%
Bazalka čerstvá
/g
20.0 g
0%
Noky:
Servírování:
Parmazán
/g
70.0 g
0%
/
Na omáčku:
-
Máslo 200.0 g
-
Cibule 150.0 g
-
Česnek 20.0 g
-
Sušené chilli vločky 2.0 g
-
Voda 400.0 ml
-
Sůl 10.0 g
-
Cukr 20.0 g
-
Pepř mletý černý 1.0 g
-
Zelené olivy 150.0 g
-
Bazalka čerstvá 20.0 g
Noky:
Servírování:
-
Parmazán 70.0 g
Příprava
-
Na omáčku:
- Na másle orestujte najemno nakrájenou cibuli a česnek, dokud cibule nezesklovatí.
- Přidejte chilli,bylinkovou pastu a omáčku na pizzu, vše krátce orestujte.
- Poté zalijte vodou, přidejte sůl a cukr a několik minut vařte. Během vaření dochuťte.
- Nakonec přidejte rozpůlené olivy a polovinu nasekané bazalky.
- Na másle orestujte najemno nakrájenou cibuli a česnek, dokud cibule nezesklovatí.
-
Noky:
- Noky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 3-4 minuty poté, co se voda opět začne vařit. Následně zceďte.
- Noky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 3-4 minuty poté, co se voda opět začne vařit. Následně zceďte.
-
Servírování:
- Těsně před podáváním posypejte pokrm ještě čerstvou bazalkou a zasypejte parmazánem.
- Těsně před podáváním posypejte pokrm ještě čerstvou bazalkou a zasypejte parmazánem.