Menu

Suroviny

+

Na omáčku:

Noky:

Servírování:

  • Parmazán 70.0 g

Vyzkoušejte rychlý recept na lahodné gnocchi s máslovou rajčatovou omáčkou a s olivami zasypané parmazánem a ozdobené bazalkou. 

...

Příprava

  1. Na omáčku:

    • Na másle orestujte najemno nakrájenou cibuli a česnek, dokud cibule nezesklovatí.
    • Přidejte chilli,bylinkovou pastu a omáčku na pizzu, vše krátce orestujte.
    • Poté zalijte vodou, přidejte sůl a cukr a několik minut vařte. Během vaření dochuťte.
    • Nakonec přidejte rozpůlené olivy a polovinu nasekané bazalky.
  2. Noky:

    • Noky vložte do vroucí osolené vody a vařte asi 3-4 minuty poté, co se voda opět začne vařit. Následně zceďte.
  3. Servírování:

    • Těsně před podáváním posypejte pokrm ještě čerstvou bazalkou a zasypejte parmazánem. 
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu