Menu

Suroviny

+

Zelenina

Glazura

Servírování

  • Slunečnicové klíčky / vanička 30.0 kus

Je důležité použít kukuřičný škrob (a ne např. bramborový), tehdy si glazura lépe zachová svou konzistenci a tolik se nerozteče.

...

Příprava

  1. Zelenina

    • Zeleninu nakrájejte podélně na čtvrtky a pak na šesticentimetrové proužky.
    • Kukuřici nakrájejte na třícentimetrové kousky. Mrkev oblanšírujte.
    • Zeleninu jemně promíchejte s Ramou Culinesse Profi a směsí Delikat.
    • Všechnu zeleninu jemně ogrilujte a osušte na papírových utěrkách.
  2. Glazura

    • Složky glazury přendejte na pánev, povařte a zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným v malém množství studené vody.
    • Pak přidejte zeleninu a ohřívejte cca 2-3 minuty.
    • Nakonec posypte sezamem.
  3. Servírování

    • Pokrm podávejte ozdobený slunečnicovými klíčky jako hlavní vegetariánské jídlo nebo jako přílohu k jiným pokrmům.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu