Menu

Suroviny

+

Dresink

Salát

  • Žlutý meloun (nakrájený, oloupaný) 1000.0 g
  • Meloun vodní 900.0 g
  • Červené ředkvičky 100.0 g
  • Mix listových salátů 400.0 g

Podávání

  • Lístky Z Cervené Repy Na Podávání

Příprava

  1. Dresink

    Smíchejtezahradnízálivkus vodou,nasekanoumátouaolejem.Přidejtecitronovoušťávua med.
  2. Salát

    Nakrájejtežlutýmelounasýrhalloumi aogrilujte. Vodnímelounnakrájejtenakostky,ředkvičkunaplátkyapřípadněnatrhejtesalátovélisty.
  3. Podávání

    Talířozdobtesalátem,položtenanějogrilovanýsýrhalloumi ažlutýmeloun.Přidejtevodnímelounaředkvičky,nakonecpřelijtedresinkem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu