Guláš z lilku a cizrny

Suroviny
Guláš z lilku a cizrny
−
+
€79.43
Guláš
Lilek (12 ks)
/g
3000.0 g
0%
Sůl Na Ochucení
/
0.0
0%
Pšeničná Mouka Na Posypání
/
0.0
0%
Cibule, na kostičky
/g
700.0 g
0%
Česnek, plátky
/g
50.0 g
0%
Olivový olej
/ml
80.0 ml
0%
Uzená paprika
/lžička
1.0 lžička
0%
Římský kmín
/lžičky
1.0 lžičky
0%
Konzervovaná cizrna
/g
1000.0 g
0%
Knorr Peperonata 2,6 kg
/g
1300.0 g
0%

Essence Zeleninový bujón
/ml
60.0 ml
0%
Cerný Pepř Na Ochucení
/
0.0
0%
Voda Pro Konzistenci
/
0.0
0%
Servírování
Pažitka, nasekaná
/g
60.0 g
0%
/
Guláš
-
Lilek (12 ks) 3000.0 g
-
Sůl Na Ochucení
-
Pšeničná Mouka Na Posypání
-
Cibule, na kostičky 700.0 g
-
Česnek, plátky 50.0 g
-
Olivový olej 80.0 ml
-
Uzená paprika 1.0 lžička
-
Římský kmín 1.0 lžičky
-
Konzervovaná cizrna 1000.0 g
-
Essence Zeleninový bujón 60.0 ml
-
Cerný Pepř Na Ochucení
-
Voda Pro Konzistenci
Servírování
-
Pažitka, nasekaná 60.0 g
Příprava
-
Guláš
- Lilek se slupkou nakrájíme na velké kostky, dochutíme solí a posypeme moukou.
- Smažíme v hlubokém tuku při teplotě 200°C dozlatova.
- Přeložíme na GN plech vyložený papírem a odstavíme.
- Cibuli a česnek osmahneme na olivovém oleji, dochutíme paprikou a kmínem.
- Přidáme cizrnu, peperonatu, dochutíme bujónem a nakonec přidáme lilek.
- Guláš dochutíme. Je-li to nezbytné, podlijeme vodou do získání požadované konzistence.
-
Servírování
- Guláš podáváme posypaný svěží pažitkou.