Hovězí burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou
Při míchání masa přidejte podle potřeby trochu ledové vody, abyste docílili správné textury a maso zůstalo šťavnaté.

Suroviny
Hovězí burger se sušenými rajčaty a BBQ omáčkou
−
+
€284.11
Příprava bulek
Mléko
/ml
250.0 ml
0%
Čerstvé droždí
/g
20.0 g
0%
Mouka
/g
400.0 g
0%
Cukr
/g
25.0 g
0%
Sůl
/g
15.0 g
0%
Máslo
/g
50.0 g
0%
Vejce
/ks
1.0 ks
0%
Voda
/podle potřeby
0.0 podle potřeby
0%
Příprava placek
Mleté hovězí maso
/g
1800.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Servírování
Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
/g
200.0 g
0%

Grilované žampióny
/podle potřeby
0.0 podle potřeby
0%
Barbecue omáčka
/g
250.0 g
0%
Míchaný listový salát
/g
250.0 g
0%
Nakládané cibulky
/g
250.0 g
0%
/
Příprava bulek
-
Mléko 250.0 ml
-
Čerstvé droždí 20.0 g
-
Mouka 400.0 g
-
Cukr 25.0 g
-
Sůl 15.0 g
-
Máslo 50.0 g
-
Vejce 1.0 ks
-
Voda
Příprava placek
-
Mleté hovězí maso 1800.0 g
Servírování
-
Grilované žampióny
-
Barbecue omáčka 250.0 g
-
Míchaný listový salát 250.0 g
-
Nakládané cibulky 250.0 g
Příprava
-
Příprava bulek
- Ve vlažném mléce nechte rozpustit droždí, poté přidejte zbývající suroviny a rozpuštěné a zchladlé máslo. Aby byl výsledek nejlepší, suroviny smíchejte pomocí hnětače nastaveného na nízkou rychlost.
- Těsto dejte na 1 hodinu do lednice, poté ho znovu prohněťte a rozdělte na 10 dílků. Vytvarujte zněj bulky a potřete je rozšlehaným vejcem.
- Pečte na 200 ⁰C 15 – 20 minut.
-
Příprava placek
- Maso ochuťte koncentrovaným hovězím fondem Knorr. Vytvarujte placičky a opečte je na grillu.
-
Servírování
- Na rozkrojenou otoustovanou bulku položte list salátu, masovou placku, zeleninu a omáčku a přiklopte druhou půlkou.