Hovězí marinované v jablečné šťávě a zázvoru
Glazurování masa v průběhu grilování nebo pečení dodává sladkokyselou příchuť, ochraňuje před vysycháním a dodává karamelizovanou kůrku.

Suroviny
Hovězí marinované v jablečné šťávě a zázvoru
−
+
€408.0
Marináda
Sůl
/g
24.0 g
0%
Jablečný ocet
/ml
100.0 ml
0%
Jablečná šťáva
/ml
200.0 ml
0%
Škrob, bramborový
/g
20.0 g
0%
Knorr Professional Marináda na hovězí 0,75 kg
/g
10.0 g
0%

Maso
Hovězí roštěnec
/kg
1.5 kg
0%
Glazura
Jablečná šťáva
/ml
100.0 ml
0%
Med
/g
80.0 g
0%
Sezamová semena
/g
0.0 g
0%
Česnek, utřený
/g
30.0 g
0%
/
Marináda
-
Sůl 24.0 g
-
Jablečný ocet 100.0 ml
-
Jablečná šťáva 200.0 ml
-
Škrob, bramborový 20.0 g
Maso
-
Hovězí roštěnec 1.5 kg
Glazura
-
Jablečná šťáva 100.0 ml
-
Med 80.0 g
-
Sezamová semena
-
Česnek, utřený 30.0 g
Příprava
-
Marináda
- Smíchejte dohromady všechny složky. Důkladně promíchejte.
-
Maso
- Maso nakrájejte na dlouhé proužky napříč vláken a promíchejte s marinádou. Odstavte minimálně na 2 hodiny.
- Potom napíchejte maso na namočené špejle.
-
Glazura
- Promíchejte všechny složky a povařte, kromě sezamu, který je na obalení.
-
Grilování
- Hovězí maso grilujte, občas štětcem potírejte glazurou.