Hovězí v omáčce z černého pepře se sójovými výhonky a brokolici
Posypte kousky masa kukuřičným škrobem, docílíte tak šťavnatosti a omáčka bude držet na mase.

Suroviny
Hovězí v omáčce z černého pepře se sójovými výhonky a brokolici
−
+
€491.8
Směs
Hovězí svíčková
/kg
1.2 kg
0%
Škrob
/g
40.0 g
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
80.0 ml
0%

Saké
/ml
20.0 ml
0%
Sezamový olej
/ml
20.0 ml
0%
Česnek čerstvý
/g
30.0 g
0%
Hoisin
/ml
150.0 ml
0%
Cukr
/g
30.0 g
0%
Brokolice čerstvá
/g
450.0 g
0%
Olej
/ml
150.0 ml
0%
Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená
/g
180.0 g
0%
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg
/g
10.0 g
0%
Mrkev, čerstvá
/g
200.0 g
0%
/
Směs
-
Hovězí svíčková 1.2 kg
-
Škrob 40.0 g
-
Saké 20.0 ml
-
Sezamový olej 20.0 ml
-
Česnek čerstvý 30.0 g
-
Hoisin 150.0 ml
-
Cukr 30.0 g
-
Brokolice čerstvá 450.0 g
-
Olej 150.0 ml
-
Sojové klíčky, zralá semena, naklíčená 180.0 g
-
Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg 10.0 g
-
Mrkev, čerstvá 200.0 g
Příprava
-
Směs
- Tenké plátky masa marinujeme ve směsi ze sójové omáčky, hovězího fondu, vína, sezamového oleje a česneku alespoň 1 hodinu. Poté obalíme ve škrobu a v rozpáleném oleji opečeme plátky asi 3 minuty a dáme stranou.
- Na pánev vložíme brokolici a hranolky mrkve, prudce opečeme a vrátíme k zelenině opečené maso.
- Přidáme omáčku z černého pepře (omáčka Hoisin naředěná scezeným extraktem z pepře a trocha vody), dochutíme cukrem a sójovou omáčkou a na konec přidáme klíčky.
-
Příloha
- Podávejte s jasmínovou rýží.