Italská houbová polévka s gnocchi a celerem

Suroviny
Italská houbová polévka s gnocchi a celerem
−
+
€18.75
Polévka
Voda
/l
2.0 l
0%
Knorr Hříbkový krém 1,3 kg
/g
220.0 g
0%

Vložka
Houby mix, mražené
/g
250.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
50.0 ml
0%
Celerová nať
/g
20.0 g
0%
Sůl A Pepř
/
0.0
0%
/
Polévka
-
Voda 2.0 l
Vložka
-
Houby mix, mražené 250.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 50.0 ml
-
Celerová nať 20.0 g
-
Sůl A Pepř
Příprava
-
Polévka
-
Směs na hříbkový krém vmícháme do vařící vody. Povaříme 5 minut.
-
-
Vložka
- Houby zprudka orestujeme na polovině tuku, lehce dochutíme.
- Otrháme lístky celeru, Gnocchi uvaříme podle návodu.
- Přendáme na pánev a prohodíme se zbylým tukem.
- Gnocchi naservírujeme do talíře.
- Houby rozdělíme na a okolo noků.
- Zalijeme Houbovým krémem.
- Dozdobíme lístky celeru.