Italský burger se sýrem gorgonzola, špenátem a sušenými rajčaty (vegetariánský)
_header.jpg)
Suroviny
Italský burger se sýrem gorgonzola, špenátem a sušenými rajčaty (vegetariánský)
−
+
€1674.27
Dip:
Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg
/g
15.0 g
0%

Špenát s rajčaty:
Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
/g
200.0 g
0%

Koktejlová rajčata
/g
120.0 g
0%
Čerstvé listy baby špenátu
/g
200.0 g
0%
Servírování:
Hamburgerové bulky
/ks
10.0 ks
0%
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2,26 kg
/g
800.0 g
0%

Vejce a výrobky z nich
Sojové boby a výrobky z nich
Sýr, gorgonzola
/g
200.0 g
0%
/
Dip:
Špenát s rajčaty:
-
Koktejlová rajčata 120.0 g
-
Čerstvé listy baby špenátu 200.0 g
Servírování:
-
Hamburgerové bulky 10.0 ks
-
Sýr, gorgonzola 200.0 g
Příprava
-
Dip:
- Majonézu smíchejte s Primerba červeným pestem.
-
Špenát s rajčaty:
- Sušená rajčata nakrájejte na proužky, koktejlová rajčata na čtvrtky a poté smíchejte se špenátem a špetkou oleje ze sušených rajčat.
-
Servírování:
- Bulky rozkrojte napůl a trochu opečte.
- Rozmrazené burgery opečte na grilu.
- Spodní půlku bulky namažte dipem, uložte špenát s rajčaty, ogrilovaný burger, rozdrobený sýr gorgonzola a druhou vrstvu špenátu s rajčaty. Přiklopte dipem namazanou horní půlkou bulky.