Jemná bábovka s majonézou

Suroviny
Jemná bábovka s majonézou
−
+
€30.19
Jemná bábovka
Polohrubá mouka
/g
450.0 g
0%
Cukr krupice
/g
300.0 g
0%
Mléko
/ml
250.0 ml
0%
Citrónová kůra
/kus
1.0 kus
0%
Kypřící prášek do pečiva
/g
12.0 g
0%
Máslo Na Vymazání Formy
/
0.0
0%
Cukr Moučka Na Posypání
/
0.0
0%
/
Jemná bábovka
-
Polohrubá mouka 450.0 g
-
Cukr krupice 300.0 g
-
Mléko 250.0 ml
-
Citrónová kůra 1.0 kus
-
Kypřící prášek do pečiva 12.0 g
-
Máslo Na Vymazání Formy
-
Cukr Moučka Na Posypání
Příprava
-
Jemná bábovka
- Polohrubou mouku nasypte do šlehací mísy a přidejte kypřící prášek a cukr.
- Přidejte mléko a Hellmann´s SALAD majonézu. Do těsta nastrouhejte citrónovou kůru.
- Našlehejte těsto a nalijte ho do vymaštěné a moukou vysypané bábovkové formy.
-
Servírování
- Pečte v troubě zvolna cca 1 hodinu při 140 °C - 150 °C a nechte vychladnout.