Kalamáry na salátu ze zelené zeleniny a pepperoni klobáskou
Výborný a osvěžující salát do letních dní.

Suroviny
Kalamáry na salátu ze zelené zeleniny a pepperoni klobáskou
−
+
€4779.5
Kalamáry
Kalamáry, celé tuby
/kg
1.8 kg
0%
Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/g
80.0 g
0%

Petrželová nať
/g
20.0 g
0%
Česnek stroužky
/kus
20.0 kus
0%
Salát
Cukrový hrášek
/g
300.0 g
0%
Chřest, čerstvý
/g
300.0 g
0%
Kapusta, růžičková
/g
300.0 g
0%
Ředkvička
/g
200.0 g
0%
Salátová okurka
/g
200.0 g
0%
Chipsy
Pepperoni, celá klobása
/g
550.0 g
0%
Dresing
Bílý vinný ocet
/ml
250.0 ml
0%
Mořská Sůl
/
0.0
0%
Barevný Pepř, Drcený
/
0.0
0%
/
Kalamáry
-
Kalamáry, celé tuby 1.8 kg
-
Petrželová nať 20.0 g
-
Česnek stroužky 20.0 kus
Salát
-
Cukrový hrášek 300.0 g
-
Chřest, čerstvý 300.0 g
-
Kapusta, růžičková 300.0 g
-
Ředkvička 200.0 g
-
Salátová okurka 200.0 g
Chipsy
-
Pepperoni, celá klobása 550.0 g
Dresing
-
Bílý vinný ocet 250.0 ml
-
Mořská Sůl
-
Barevný Pepř, Drcený
Příprava
-
Kalamáry
- Očistěné kalamáry šikmo nařízněte, přendejte do vakuového sáčku, zalijte esencí rybího bujónu, přidejte rozdrcený česnek a petrželovou nať vcelku. Odložte na několik hodin do lednice.
- Potom vařte v teplotě 62 °C po dobu 8 minut. Nechte vystydnout ve studené vodě, před podáním opečte na olivovém oleji.
-
Salát
- Zelenou zeleninu oblanšírujte ve vodě se solí a cukrem a potom ochlaďte ve vodě s ledem.
- Ředkvičky omyjte, rozkrojte na polovinu a ponechte kousek stonku.
-
Chipsy
- Klobásky Pepperoni nakrájejte na tenké plátky, položte na pánev, grilujte, aby vznikly křupavé chipsy. Ponechte tuk z klobásek k přípravě dresinku.
-
Dresing
- Tuk od pečení klobásek promíchejte s vinným octem, ochuťte solí a pepřem.
-
Podávání
- Zeleninu přendejte do misky, pokropte dresinkem, promíchejte a rozložte na talíři.
- Salát podávejte s teplými kalamárami a klobásovými chipsy.
- Salát lze servírovat teplý.