Kari s vegetariánským kuřetem se zeleninou v kokosové omáčce

Suroviny
Kari s vegetariánským kuřetem se zeleninou v kokosové omáčce
−
+
€3349.26
Kari:
The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1,75KG
/g
1000.0 g
0%
Olej
/ml
60.0 ml
0%
Knorr Žlutá kari pasta 850 g
/g
200.0 g
0%

Česnek
/g
20.0 g
0%
Zázvor
/g
50.0 g
0%
Cukr
/g
20.0 g
0%
Rybí omáčka
/ml
20.0 ml
0%
Voda
/ml
200.0 ml
0%
Kokosové mléko
/ml
1000.0 ml
0%
Ananas
/g
800.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
200.0 g
0%
Limetková nebo citronová šťáva
/ml
20.0 ml
0%
Koktejlová rajčata
/g
400.0 g
0%
Čerstvý koriandr
/g
12.0 g
0%
Rýže basmati
/g
600.0 g
0%
/
Kari:
-
Olej 60.0 ml
-
Česnek 20.0 g
-
Zázvor 50.0 g
-
Cukr 20.0 g
-
Rybí omáčka 20.0 ml
-
Voda 200.0 ml
-
Kokosové mléko 1000.0 ml
-
Ananas 800.0 g
-
Cukrový hrášek 200.0 g
-
Limetková nebo citronová šťáva 20.0 ml
-
Koktejlová rajčata 400.0 g
-
Čerstvý koriandr 12.0 g
-
Rýže basmati 600.0 g
Příprava
-
Kari:
- Vegetariánské kousky opečte na části oleje a nechte odstát.
- V rendlíku opatrně orestujte žlutou kari pastu, česnek nakrájený na plátky, zázvor nakrájený na julienne nudličky, cukr a rybí omáčku. Vše zamíchejte, přidejte vodu a chvíli povařte.
- Přidejte kokosové mléko, ananas nakrájený na kousky, cukrový hrášek a limetkovou šťávu.
- Přiveďte k varu, přidejte půlky rajčat, zamíchejte a odstavte.
- Před servírováním přidejte natrhaný koriandr.
- Rýži krátce opečte na malém množství oleje, zalijte 1,2 litrem vody, přikryjte, přiveďte k varu a vařte na mírném ohni 10 minut.
- Nechte odstát v teple 15 minut. Poté promíchejte vidličkou.