Suroviny

+

Kari:

Příprava

  1. Kari:

    • Vegetariánské kousky opečte na části oleje a nechte odstát.
    • V rendlíku opatrně orestujte žlutou kari pastu, česnek nakrájený na plátky, zázvor nakrájený na julienne nudličky, cukr a rybí omáčku. Vše zamíchejte, přidejte vodu a chvíli povařte.
    • Přidejte kokosové mléko, ananas nakrájený na kousky, cukrový hrášek a limetkovou šťávu.
    • Přiveďte k varu, přidejte půlky rajčat, zamíchejte a odstavte.
    • Před servírováním přidejte natrhaný koriandr.
    • Rýži krátce opečte na malém množství oleje, zalijte 1,2 litrem vody, přikryjte, přiveďte k varu a vařte na mírném ohni 10 minut.
    • Nechte odstát v teple 15 minut. Poté promíchejte vidličkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu