Kotlíkový guláš
Orientační výrobní cena 1 porce je 35 Kč.

Suroviny
Kotlíkový guláš
−
+
€307.63
Příprava
Knorr Professional Essence Hovězí bujón 1 l
/g
30.0 g
0%

Celerová nať
/g
15.0 g
0%
Majoránka, sušená
/g
5.0 g
0%
1 Ks Bochník Kváskového Chleba
/
0.0
0%
Kmín
/g
5.0 g
0%
Sůl
/
0.0
0%
Knorr Pepř Cerný Mletý Z Vietnamu
/
0.0
0%
Paprika mletá pálivá
/g
50.0 g
0%
Brambory
/g
1000.0 g
0%
Rajčata
/g
750.0 g
0%
Čerstvá zelená paprika
/g
750.0 g
0%
Česnek
/g
100.0 g
0%
Cibule
/g
1000.0 g
0%
Sádlo
/g
200.0 g
0%
Vepřová plec
/g
1000.0 g
0%
Hovězí kližka
/g
1000.0 g
0%
/
Příprava
-
Celerová nať 15.0 g
-
Majoránka, sušená 5.0 g
-
1 Ks Bochník Kváskového Chleba
-
Kmín 5.0 g
-
Sůl
-
Knorr Pepř Cerný Mletý Z Vietnamu
-
Paprika mletá pálivá 50.0 g
-
Brambory 1000.0 g
-
Rajčata 750.0 g
-
Čerstvá zelená paprika 750.0 g
-
Česnek 100.0 g
-
Cibule 1000.0 g
-
Sádlo 200.0 g
-
Vepřová plec 1000.0 g
-
Hovězí kližka 1000.0 g
Příprava
-
Příprava
- Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, kmín, mletou sladkou a pálivou papriku, pepř, podlijeme vodou, přidáme Knorr Essenci Hovězí bujón a podusíme.
- Vložíme vepřové maso, osolíme a dusíme dále. Očištěné na čtvrtky nakrájené brambory, nakrájenou zelenou papriku a rajčata přidáme až k měkkému masu a dovaříme. Na závěr dochutíme promnutou majoránkou.
- Kotlíkový guláš podáváme skrajícem chleba.