Krémová krevetová polévka se zeleninou
Návrh na vynikající italskou polévku.

Suroviny
Krémová krevetová polévka se zeleninou
−
+
€1209.2
Polévka
Cibule
/g
100.0 g
0%
Česnek čerstvý
/g
20.0 g
0%
Fenykl, syrový
/g
100.0 g
0%
Řapíkatý celer
/g
100.0 g
0%
Knorr Tomato Pronto 2 kg
/g
300.0 g
0%

Knorr Professional Essence Rybí bujón 1 l
/g
80.0 g
0%

Zeleninový vývar
/l
2.0 l
0%
Vařené koktejlové krevety
/g
400.0 g
0%
Sambuca
/ml
60.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg
/g
2.0 g
0%
Olivový Olej
/
0.0
0%
/
Polévka
-
Cibule 100.0 g
-
Česnek čerstvý 20.0 g
-
Fenykl, syrový 100.0 g
-
Řapíkatý celer 100.0 g
-
Zeleninový vývar 2.0 l
-
Vařené koktejlové krevety 400.0 g
-
Sambuca 60.0 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 40.0 ml
-
Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg 2.0 g
-
Olivový Olej
Příprava
-
Polévka
- Na oleji orestujte všechnu zeleninu a zalijte ji zeleninovým vývarem, smíchejte s Tomato Pronto.
- Polévku ochuťte dle potřeby esencí bujónu z mořských plodů, sambucou a přidejte krevety.
- Zahustěte jíškou, potom povařte a zjemněte Ramou Cremefine.
-
Podávání
- Polévku přelijte do nádoby a ozdobte čerstvými bylinkami.