Suroviny

+

Chowder:

Příprava

  1. Chowder:

    • Lososa nakrájejte na vetší kostky, osolte a pokapejte citrónovou šťávou.
    • Z uzené tresky odstraňte kůži a kosti.
    • Krevety oloupejte a zbavte střívek.
    • Na másle opečte cibuli, celer, žampióny a česnek, dokud nezesklovatí. Přilijte víno a nechejte zredukovat. Přidejte špetku mouky, zalijte mlékem a vodou. Přidejte koncentrovaný rybí fond. Vařte 10 minut při nízké teplotě, rozmixujte a přeceďte přes jemné sítko. Přidejte lososa a povařte při nízké teplotě 3 minuty.
    • Opečte krevety na olivovém oleji s česnekem. Polévku chowder podávejte s kousky uzené tresky, krevetami a kouskem bagety.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu