Krkovice pečená v mléku

Suroviny
Krkovice pečená v mléku
−
+
€46.39
Krkovice
Cibule, velké kousky
/g
100.0 g
0%
Řapíkatý celer, velké kousky
/g
100.0 g
0%
Česnek
/stroužky
3.0 stroužky
0%
Rozmarýn, čerstvý - snítka
/kus
2.0 kus
0%
Hřebíček (kus)
/kus
3.0 kus
0%
Bobkový list
/kus
3.0 kus
0%
Nové koření
/kus
4.0 kus
0%
Suché bílé víno
/ml
350.0 ml
0%
Knorr Professional Marináda na vepřové 0,75 kg
/g
15.0 g
0%

web - bez masové složky
web - bez přidaného glutamanu
Vepřová krkovice bez kosti
/g
15.0 g
0%
Olej
/ml
30.0 ml
0%
Omáčka
Knorr Šťáva k vepřovému masu 1,4 kg
/ml
70.0 ml
0%

Mléko plnotučné
/ml
1200.0 ml
0%
/
Krkovice
-
Cibule, velké kousky 100.0 g
-
Řapíkatý celer, velké kousky 100.0 g
-
Česnek 3.0 stroužky
-
Rozmarýn, čerstvý - snítka 2.0 kus
-
Hřebíček (kus) 3.0 kus
-
Bobkový list 3.0 kus
-
Nové koření 4.0 kus
-
Suché bílé víno 350.0 ml
-
Vepřová krkovice bez kosti 15.0 g
-
Olej 30.0 ml
Omáčka
-
Mléko plnotučné 1200.0 ml
Příprava
-
Krkovice
- Všechny složky marinády promíchejte. Obalte jí maso a odstavte na 24 hodin do lednice.
- Obraťte maso na druhou stranu a odstavte na dalších 24 hodin do lednice.
- Maso vyjměte z marinády, osušte, opečte na oleji a přendejte do G/N nádoby.
- Marinádu přeceďte přes síto, procezenou zeleninu a koření orestujte na pánvi a přidejte k masu.
-
Omáčka
- Masovou šťávu rozmíchejte v 1 litru teplého mléka a zalijte jí maso.
- Vložte do konvektomatu rozehřátým na 140 °C a pečte pod pokličkou cca 2,5 hodiny.
- Maso vyjměte z omáčky a naporcujte. Omáčku přeceďte, přidejte zbývající mléko a zahustěte světlou jíškou.
-
Podávání
• Krkovici podávejte s připravenou omáčkou.