Křupavé drůbeží krokety s bylinkovou omáčkou a svěžím salátem
Můžete připravit krokety z jiného druhu masa nebo ryb. Nezapomeňte vždy přidat máslo, které dodá speciální šťavnatost.

Suroviny
Křupavé drůbeží krokety s bylinkovou omáčkou a svěžím salátem
−
+
€2845.65
Krokety
Drůbeží maso, vařené
/g
750.0 g
0%
Máslo, rozpuštěné
/g
150.0 g
0%
Žloutky
/kus
2.0 kus
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/ml
0.0 ml
0%

Vejce
/kus
3.0 kus
0%
Panko strouhanka
/g
150.0 g
0%
Tuk
/g
0.0 g
0%
Dressing
Voda
/ml
230.0 ml
0%
Olej, olivový
/ml
100.0 ml
0%
/
Krokety
-
Drůbeží maso, vařené 750.0 g
-
Máslo, rozpuštěné 150.0 g
-
Žloutky 2.0 kus
-
Vejce 3.0 kus
-
Panko strouhanka 150.0 g
-
Tuk
Dressing
-
Voda 230.0 ml
-
Olej, olivový 100.0 ml
Příprava
-
Krokety
- Rozmixujte maso s povoleným máslem a žloutky do požadované konzistence. Ochuťte Essencí.
- Nechte vychladit v lednici a poté vytvarujte krokety.
- Obalte krokety ve vyšlehaných vejcích (můžete přidat zbylé bílky)a panko strouhance.
- Smažte ve fritéze při 170 °C.
-
Dressing
- Smíchejte salátový dresink s vodou a olejem, dejte na stranu a opět po 10 min promíchejte.
-
Salát
- Rozmístěte salátové listy, zeleninu a krokety na talíř a pokapejte dresinkem.