Krůtí řízky s višňovou omáčkou a bramborovými plackami
Maso nemusí být připravené na minutku. Krůtí maso můžete použít ve formě rolády.

Suroviny
Krůtí řízky s višňovou omáčkou a bramborovými plackami
−
+
€982.18
Krůtí řízky
Krůtí prsa, maso
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/g
50.0 g
0%

Knorr Delikat Koření na drůbež 0,6 kg
/g
15.0 g
0%

Rama Combi Profi 3,7 l
/ml
50.0 ml
0%
Šťáva
Višně (kompot)
/g
500.0 g
0%
Vinný ocet, červený
/g
25.0 g
0%
Cukr, hnědý
/g
30.0 g
0%
Víno, červené
/ml
200.0 ml
0%
Třešňový likér
/ml
60.0 ml
0%
Knorr Šťáva k drůbežímu masu 1,1 kg
/g
50.0 g
0%
Máslo
/g
100.0 g
0%
/
Krůtí řízky
-
Krůtí prsa, maso 1.5 kg
-
Rama Combi Profi 3,7 l 50.0 ml
Šťáva
-
Višně (kompot) 500.0 g
-
Vinný ocet, červený 25.0 g
-
Cukr, hnědý 30.0 g
-
Víno, červené 200.0 ml
-
Třešňový likér 60.0 ml
-
Knorr Šťáva k drůbežímu masu 1,1 kg 50.0 g
-
Máslo 100.0 g
Příprava
-
Krůtí řízky
- Plátky masa naklepejte, ochuťte a potřete Essencí. Maso položte na G /N plech postříkaný Rama Combi Profi a maso také následně postříkejte tukem shora.
- Vložte do konvektomatu a pečte při 180 °C asi 4 minuty a další4 minuty př 220 °C.
- Po upečníponechte maso v teple stranou.
-
Šťáva
- Výpek podlijte octem, přidejte cukr, přilijte víno a likér. Povařte na mírném teple asi 3 minuty.
- Poté přilijte trochu šťávy ze scezených višní, přidejte směs na šťávu k drůbežímu masu a krátce povařte.
- Nakonec zjemněte máslem a vložte prohřát vypeckované višně.
-
Podávání
- Servírujte společně s bramborovými plackami.