Kuřecí prsa se zelenými fazolkami a dýní v zeleném kari
Kuřecí maso můžete nakrájet na kostky nebo plátky a vložit přímo do omáčky.

Suroviny
Kuřecí prsa se zelenými fazolkami a dýní v zeleném kari
−
+
€3764.1
Maso
Kuřecí prsa
/kg
1.4 kg
0%
Olej, rostlinný
/ml
60.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/g
20.0 g
0%

Omáčka
Olej, rostlinný
/ml
60.0 ml
0%
Zelené fazolky (mražené)
/g
600.0 g
0%
Dýně (mražená, kostky)
/g
200.0 g
0%
Voda, vlažná
/l
1.3 l
0%
Knorr Zelená kari pasta 850 g
/g
200.0 g
0%

Rybí omáčka
/ml
30.0 ml
0%
Černý sezam
/g
15.0 g
0%
Cukr, hnědý
/g
35.0 g
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
/
Maso
-
Kuřecí prsa 1.4 kg
-
Olej, rostlinný 60.0 ml
Omáčka
-
Olej, rostlinný 60.0 ml
-
Zelené fazolky (mražené) 600.0 g
-
Dýně (mražená, kostky) 200.0 g
-
Voda, vlažná 1.3 l
-
Rybí omáčka 30.0 ml
-
Černý sezam 15.0 g
-
Cukr, hnědý 35.0 g
-
Sůl
Příprava
-
Maso
- Kuřecí prsa ochuťte kuřecím fondem a prudce opečte na oleji nebo osmažte ve fritéze.
-
Omáčka
- Orestujte kari pastu v rozehřátém oleji, přidejte vodu, kokosový krém, fazolky, dýni a povařte.
- Jakmile zelenina změkne, ochuťte rybí omáčkou, solí a cukrem.
- Opečené kuřecí maso překrojte na půlku, posypte černým sezamem a vložte do omáčky.
-
Servírování
- Můžete podávat se skleněnými nudlemi doplněnými lístky máty, vše zabalené do většího listu ledového salátu.