Kuřecí prsíčko na zeleninových tagliatelle
Mrkev a cuketa nahrazují klasické těstoviny. Toto duo můžete kombinovat s libovolnou omáčkou.

Suroviny
Kuřecí prsíčko na zeleninových tagliatelle
−
+
€29.4
Kuře
Kuřecí prsa s kostí (supreme)
/g
2000.0 g
0%
Knorr Professional Marináda na kuřecí 0,7 kg
/g
20.0 g
0%

Rama Culinesse Profi 0,9 l
/ml
0.0 ml
0%
Zeleninové tagliatelle
Mrkev, oloupaná
/g
600.0 g
0%
Cuketa se slupkou
/g
600.0 g
0%
Sůl, Cukr Podle Chuti
/
0.0
0%
Servírování
Knorr Sušená rajčata v oleji 0,75 kg
/g
150.0 g
0%

Olej ze sušených rajčat
/ml
100.0 ml
0%
Olivový olej
/ml
150.0 ml
0%
Citronová Šťáva Podle Chuti
/
0.0
0%
Citron
/g
80.0 g
0%
Bylinky Cerstvé Na Ozdobu
/
0.0
0%
/
Kuře
-
Kuřecí prsa s kostí (supreme) 2000.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Zeleninové tagliatelle
-
Mrkev, oloupaná 600.0 g
-
Cuketa se slupkou 600.0 g
-
Sůl, Cukr Podle Chuti
Servírování
-
Olej ze sušených rajčat 100.0 ml
-
Olivový olej 150.0 ml
-
Citronová Šťáva Podle Chuti
-
Citron 80.0 g
-
Bylinky Cerstvé Na Ozdobu
Příprava
-
Kuře
- Kuře okořeňte marinádou a opečte na Ramě Culinesse.
-
Zeleninové tagliatelle
- Mrkev a cuketu nakrájejte na dlouhé tenké proužky připomínající špagety.
- Zeleninu oblanšírujte ve vroucí vodě se solí a cukrem. Následně prudce zchlaďte.
-
Servírování
- Rajčata nakrájejte na malé kostičky, přidejte olej z rajčat, olivový olej, citronovou šťávu apromíchejte.
- Kuře servírujte s teplou zeleninou. Pokrm pokapejte připraveným olivovým olejem s rajčaty aozdobte dílkem citronu a čerstvými bylinkami.