Kuřecí Stroganov s noky

Suroviny
Kuřecí Stroganov s noky
−
+
€1750.74
POSTUP STROGANOV :
Cibule žlutá- na kostky
/g
80.0 g
0%
Lesní houby- na čtvrtky
/g
300.0 g
0%
Olej, řepkový
/ml
20.0 ml
0%
Hladká mouka
/g
30.0 g
0%
Voda
/l
0.5 l
0%
Kuřecí prsa- na proužky
/g
700.0 g
0%
Knorr Směs na kuře 100% Natur
/g
10.0 g
0%
Nakládaná okurka- na proužky
/g
100.0 g
0%
Smetana- 12%
/ml
100.0 ml
0%
Petržel, nať
/g
10.0 g
0%
POSTUP NOKY :
Vejce
/ks
3.0 ks
0%
Voda
/l
6.0 l
0%
Petržel, nať- nasekaná
/g
10.0 g
0%
Sůl
/g
2.0 g
0%
Hladká mouka
/g
750.0 g
0%
Ovesné otruby
/g
30.0 g
0%
Řepkový olej
/ml
50.0 ml
0%
POSTUP SALÁT :
Červené hlávkové zelí
/kg
1.0 kg
0%
Voda
/ml
50.0 ml
0%
Sůl
/g
10.0 g
0%
Cukr
/g
40.0 g
0%
Ocet
/ml
40.0 ml
0%
Řepkový olej
/ml
40.0 ml
0%
Cibule žlutá
/g
120.0 g
0%
/
POSTUP STROGANOV :
-
Cibule žlutá- na kostky 80.0 g
-
Lesní houby- na čtvrtky 300.0 g
-
Olej, řepkový 20.0 ml
-
Hladká mouka 30.0 g
-
Voda 0.5 l
-
Kuřecí prsa- na proužky 700.0 g
-
Knorr Směs na kuře 100% Natur 10.0 g
-
Nakládaná okurka- na proužky 100.0 g
-
Smetana- 12% 100.0 ml
-
Petržel, nať 10.0 g
POSTUP NOKY :
-
Vejce 3.0 ks
-
Voda 6.0 l
-
Petržel, nať- nasekaná 10.0 g
-
Sůl 2.0 g
-
Hladká mouka 750.0 g
-
Ovesné otruby 30.0 g
-
Řepkový olej 50.0 ml
POSTUP SALÁT :
-
Červené hlávkové zelí 1.0 kg
-
Voda 50.0 ml
-
Sůl 10.0 g
-
Cukr 40.0 g
-
Ocet 40.0 ml
-
Řepkový olej 40.0 ml
-
Cibule žlutá 120.0 g
Příprava
-
POSTUP STROGANOV :
- Orestujte na tuku cibuli a žampiony, přidejte rajčatový protlak a mouku. Nechte chvíli zatáhnout, přilijte vodu a za stálého míchání přiveďte k varu.
- Přidejte kuřecí maso, Knorr Směs na kuře a na hrubší proužky nakrájené okurky.
- Vařte na mírném ohni několik minut.
- Na závěr přidejte smetanu, petrželovou nať a dochuťte.
- Orestujte na tuku cibuli a žampiony, přidejte rajčatový protlak a mouku. Nechte chvíli zatáhnout, přilijte vodu a za stálého míchání přiveďte k varu.
-
POSTUP NOKY :
- Vejce rozšlehejte s vodou, petrželovou natí a solí. Přidejte mouku, otruby a smíchejte, až vznikne homogenní směs.
- Přidejte olej a promíchejte.
- Těsto pořádně rozmíchejte, aby se dostatečně provzdušnilo.
- Z těsta tvarujte noky, vložte je do vroucí vody a uvařte.
- Masovou směs podávejte s noky a salátem.
- Vejce rozšlehejte s vodou, petrželovou natí a solí. Přidejte mouku, otruby a smíchejte, až vznikne homogenní směs.
-
POSTUP SALÁT :
- Zelí nakrouhejte na nudličky, přidejte pokrájenou cibuli a ochuťte.
- Zelí nakrouhejte na nudličky, přidejte pokrájenou cibuli a ochuťte.