Menu

Suroviny

+

Salát

Losos

  • Filety z lososa 10.0 ks
  • Sůl, cukr
  • Olivový olej, máslo, česnek, citrónová kůra na pečení

Aby byl losos křupavější, nechejte ho před opečením odležet v lednici položený kůží nahoru, aby kůže oschla.

...

Příprava

  1. Salát

    • Těstoviny uvařte ve vodě se šafránovou pastou.
    • Všechnu zeleninu pokrájejte na kostky, promíchejte suvařenými těstovinami a ochuťte olivovým olejem, citrónem, posekanou mátou a dalším kořením
    .
  2. Losos

    • Filety lososa obalte ve směsi soli a cukru a nechte 20 minut marinovat.
    • Poté rybu opláchněte pod tekoucí vodou a osušte papírovou kuchyňskou utěrkou.
    • Na grilovací desce opečte na olivovém oleji smáslem, česnekem a citrónovou kůrou (nejprve kůží dolů).
  3. Podávání

    • Na každý talíř nandejte salát tabbouleh a na něj položte grilovaného lososa.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu