Menu

Suroviny

+

Připrava


Oyster Mushroom Po’ Boy with Old Bay Mayo - Zabořte zuby do křupavé ústřicové houby v Po' Boy baketě – delikátní zpestření klasického sendviče z New Orleans, který překypuje chutí.

...

Příprava

  1. Připrava

    • Smíchejte hlívu, zeleninový koncentrovaný fond a kukuřičný škrob ve velké míse a dejte je na předehřátý waflovač. (Tuto přípravu lze také provést v konvektomatu při 200 °C po dobu 8–10 minut, nebo dokud nejsou rovnoměrně zlatavé a křupavé.) Rozkrojte na 4 kusy a dejte stranou.
    • Smíchejte veganskou majonézu s hořčicí a kořením Old Bay. Omáčku rozdělte napůl. Částí naplňte malou misku. Druhou polovinu dejte na samotný sendvič. Seskládejte sendvič s avokádem, ledovým salátem, rajčetem a hlívou.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu