MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)

Suroviny
MRKVOVÝ KRÉM (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
−
+
€841.49
Krém:
Mrkev
/g
1600.0 g
0%
Pórek, bílá část
/g
400.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/g
60.0 g
0%
Voda
/ml
1500.0 ml
0%
KNORR Professional Kuřecí bujón 5 kg
/g
40.0 g
0%

Zázvor
/g
15.0 g
0%
Grahamová tyčinka, 10 kusů
/g
100.0 g
0%
/
Krém:
-
Mrkev 1600.0 g
-
Pórek, bílá část 400.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l 60.0 g
-
Voda 1500.0 ml
-
Zázvor 15.0 g
-
Grahamová tyčinka, 10 kusů 100.0 g
Příprava
-
Krém:
- Omytou mrkev a bílou část pórku nakrájíme na kolečka.
- Na rozehřátém tuku orestujeme obě zeleniny tak, aby pórek změknul.
- Poté přilijeme vodu a přidáme drůbeží bujón. Přivedeme k varu a na mírném teple vaříme do změknutí mrkve (asi 15 minut).
- Polévku poté pomocí tyčového mixéru rozmixujeme do hladké konzistence.
- Na závěr ochutíme jemně nastrouhaným zázvorem, dále již nevaříme.
- (Při podávání doplníme krém o grahamovou tyčinku.)