Nudle s mákem, pomerančem, vanilkovou omáčkou a cukrovou pěnou
Dezert můžete servírovat s karamelovými nitěmi nebo čokoládou.

Suroviny
Nudle s mákem, pomerančem, vanilkovou omáčkou a cukrovou pěnou
−
+
€1167.2
Nudle s mákem
Máslo
/g
100.0 g
0%
Mák
/g
100.0 g
0%
Cukr moučka
/g
50.0 g
0%
Cukrová pěna
Vaječné bílky
/kus
6.0 kus
0%
Cukr krystal
/g
300.0 g
0%
Cukr moučka
/g
120.0 g
0%
Mléko
/ml
600.0 ml
0%
Vanilková omáčka
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
400.0 ml
0%
Žloutky
/kus
6.0 kus
0%
Cukr moučka
/g
60.0 g
0%
Bramborový škrob
/g
15.0 g
0%
Vanilkový lusk
/kus
2.0 kus
0%
Servírování
Pomeranč, vykrájené segmenty
/kus
2.0 kus
0%
Máta Cerstvá Na Ozdobu
/
0.0
0%
/
Nudle s mákem
-
Máslo 100.0 g
-
Mák 100.0 g
-
Cukr moučka 50.0 g
Cukrová pěna
-
Vaječné bílky 6.0 kus
-
Cukr krystal 300.0 g
-
Cukr moučka 120.0 g
-
Mléko 600.0 ml
Vanilková omáčka
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 400.0 ml
-
Žloutky 6.0 kus
-
Cukr moučka 60.0 g
-
Bramborový škrob 15.0 g
-
Vanilkový lusk 2.0 kus
Servírování
-
Pomeranč, vykrájené segmenty 2.0 kus
-
Máta Cerstvá Na Ozdobu
Příprava
-
Nudle s mákem
- Uvařené tagliatelle přelijte rozpuštěným máslem a posypte mletým mákem smíchaným smoučkovým cukrem.
-
Cukrová pěna
- Bílky vyšlehejte s krystalovým cukrem do polotuhé hmoty.
- Přidejte moučkový cukr a šlehejte do tuhé pěny.
- Do hrnce nalijete mléko a přiveďte k varu. Polévkovými lžícemi naberte kopečky sněhu avařte je v mléce asi 1 minutu z každé strany. Uvařenou cukrovou pěnu opatrně vyjměte sítkem a vložte do misky.
-
Vanilková omáčka
- Rostlinný krém Rama Cremefine přiveďte k varu a přidejte dužinu vanilkového lusku.
- V misce ušlehejte žloutky s moučkovým cukrem a škrobem.
- Všechny ingredience smíchejte a vařte, dokud nevznikne jemný krém.
-
Servírování
- Omáčku nalijte do misek, přidejte makové nudle a cukrovou pěnu, kterou opalte flambovací pistolí. Ozdobte pomerančem a mátou.