Pečené brambory plněné chilli con carne
Brambory můžete místo vaření upéct ve fólii při teplotě 170 °C – budou ještě aromatičtější.

Suroviny
Pečené brambory plněné chilli con carne
−
+
€153.96
Nádivka
Hovězí maso (mleté nahrubo)
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Fix pro mexická jídla 1,2 kg
/g
120.0 g
0%

Olej
/ml
0.0 ml
0%
Česnek čerstvý
/g
30.0 g
0%
Voda
/ml
400.0 ml
0%
Chilli
/g
0.0 g
0%
Knorr Polparicca di Pomodoro - krájená rajčata 2,55 kg
/g
800.0 g
0%

Červené fazole (scezené vařené)
/g
400.0 g
0%
Koriandr (svazek) 120g
/kus
1.0 kus
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Kmín
/g
0.0 g
0%
Pečené brambory
Brambory (velké)
/kus
10.0 kus
0%
Uzená paprika
/g
0.0 g
0%
Olej
/ml
50.0 ml
0%
Servírování
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l
/ml
400.0 ml
0%
Cibule červená
/g
120.0 g
0%
Koriandr listy, čerstvý
/g
0.0 g
0%
/
Nádivka
-
Hovězí maso (mleté nahrubo) 1.0 kg
-
Olej
-
Česnek čerstvý 30.0 g
-
Voda 400.0 ml
-
Chilli
-
Červené fazole (scezené vařené) 400.0 g
-
Koriandr (svazek) 120g 1.0 kus
-
Sůl
-
Kmín
Pečené brambory
-
Brambory (velké) 10.0 kus
-
Uzená paprika
-
Olej 50.0 ml
Servírování
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 400.0 ml
-
Cibule červená 120.0 g
-
Koriandr listy, čerstvý
Příprava
-
Nádivka
- Na oleji orestujte hovězí maso. Základ na Chilli con Carne rozmíchejte s vodou a přidejte k hovězímu masu.
- Přidejte česnek, chilli a rajčata z konzervy. Vše duste na mírném ohni.
- Nakonec přidejte scezené fazole a nakrájený koriandr. Konzistence by měla být hustá. (můžeme dochutit solí a kmínem)
-
Pečené brambory
- Brambory dobře omyjte a uvařte ve slupce. Uvařené a ochlazené brambory nakrájejte na půlky. Delikát promíchejte s olejem a uzenou paprikou a potřete jí brambory. Opečte je v troubě nebo ogrilujte.
- Na brambory položte hotovou nádivku, vše jemně zapečte.
-
Servírování
- Podávejte se lžicí Ramy 24 %, červenou cibulí nakrájenou na kroužky a s koriandrem.