Menu

Suroviny

+

Příprava placičky

Sestavení burgeru


Hledáte vegetariánskou verzi klasického hamburgeru? Vyzkoušejte tento červený řepový a sladký batátový burger s Knorr zeleninovým ochucením!

...

Příprava

  1. Příprava placičky

    • Použijte mixér na česnek a následně přerušovaně posekejte zbylé ingredience, ale nepřemixujte je příliš.
    • Použijte porcovačku o váze 120 g na odměření a vytvoření placiček a rozprostřete je na GN plech na pečení s použitím pečicího papíru nebo kuchyňské fólie. Nechte je minimálně 1 hodinu vychladit v lednici a poté je grilujte podle potřeby (po obou stranách).  
  2. Sestavení burgeru

    • Smíchejte hořčici a majonézu a dejte stranou. 
    • Opečte housky a potřete trochou veganské majonézy, sestavte burgery s hlávkovým salátem, rajčaty, žampiony a omáčkou z hořčice/majonézy.
    • Podávejte s omáčkou v malé misce, pokud je to žádoucí.  
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu