Pečený mořský ďas s omáčkou z bílého vína

Suroviny
Pečený mořský ďas s omáčkou z bílého vína
−
+
€66.0
Ďas mořský:
Mořský ďas
/g
1600.0 g
0%
Sůl a pepř
/g
0.0 g
0%
Přepuštěné máslo
/g
0.0 g
0%
Zelenina:
Edamame boby nebo fava fazole
/kg
0.0 kg
0%
Čínský artyčok (Čistec hlíznatý)
/g
0.0 g
0%
Brokolice čerstvá
/kg
0.0 kg
0%
Jarní cibulka
/kg
0.0 kg
0%
Hrášek
/g
0.0 g
0%
Omáčka:
Šalotka
/g
50.0 g
0%
Máslo
/g
0.0 g
0%
Bílé suché víno
/ml
100.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
300.0 ml
0%
Vaječný žloutek pasterovaný
/g
90.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
100.0 ml
0%
Podávání:
Listy zeleného salátu
/g
0.0 g
0%
Opečená hořčičná semínka
/g
0.0 g
0%
Řeřišnice
/g
0.0 g
0%
/
Ďas mořský:
-
Mořský ďas 1600.0 g
-
Sůl a pepř
-
Přepuštěné máslo
Zelenina:
-
Edamame boby nebo fava fazole
-
Čínský artyčok (Čistec hlíznatý)
-
Brokolice čerstvá
-
Jarní cibulka
-
Hrášek
Omáčka:
-
Šalotka 50.0 g
-
Máslo
-
Bílé suché víno 100.0 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 300.0 ml
-
Vaječný žloutek pasterovaný 90.0 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 100.0 ml
Podávání:
-
Listy zeleného salátu
-
Opečená hořčičná semínka
-
Řeřišnice
Příprava
-
Ďas mořský:
- Očistěte a nakrájejte rybu.
- Okořeňte ji a opečte ji na přepuštěném másle.
-
Zelenina:
- Očistěte a nakrájejte zeleninu tak, jak ukazuje obrázek.
- Oblanšírujte ji a přidejte k ní trochu másla.
-
Omáčka:
- Krátce opečte šalotku na másle, poté ji zalijte bílým vínem.
- Nechejte víno zredukovat o dvě třetiny a přidejte 15% rostlinný krém.
- Dále redukujte, dokud nedosáhnete požadované hustoty.
- Nechejte zchladnout.
- Smíchejte žloutky se studeným základem omáčky.
- Našlehejte 31% rostlinný krém a vmíchejte ji do omáčky.
-
Podávání:
- Nalijte omáčku doprostřed talíře a mírně ji opalte do hněda flambovací pistolí.
- Přidejte zeleninu a rybu.
- Ozdobte lístky mladého salátu a řeřišnicí.