Pečený Roastbeef s tatarskou omáčkou
Roštěnou nechte odpočívat v ledničce klidně 24 hodin, aby se lépe rozvinula chuť koření.

Suroviny
Pečený Roastbeef s tatarskou omáčkou
−
+
€4053.5
Postup
Hovězí roštěnec
/g
1500.0 g
0%
Barevný pepř drcený
/g
10.0 g
0%
Sůl
/g
10.0 g
0%
Rama Combi Profi 3,7 l
/g
200.0 g
0%
Hellmann´s Tatarská Omáčka Dle Chuti
/
0.0
0%
/
Postup
-
Hovězí roštěnec 1500.0 g
-
Barevný pepř drcený 10.0 g
-
Sůl 10.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 200.0 g
-
Hellmann´s Tatarská Omáčka Dle Chuti
Příprava
-
Postup
- Hovězí roštěnou okořeňte solí a barevným pepřem, potřete hořčicí a nechte v ledničce odpočívat 1 hodinu.
- Maso vyndejte z lednice a vložte do rozehřátého konvektomatu, postříkejte Rama Combi Profi a pečte při 240 °C po dobu 12 minut. Snižte teplotu na 85°C a nastavte sondu na 45 °C. Ke konci pečení nastavte konvektomat na 75 °C a sondu na 53 °C.
- Upečené maso nakrájejte na plátky.
-
Servírování
- Podávejte s tatarskou omáčkou Hellmann´s.