+

zelenina

Žebra

  1. zelenina

    • Nejprve opečeme česnek se zázvorem, potom přidáváme nejprve tvrdší zeleninu, postupně dále jemnější zeleninu a vše za vysoké teploty opékáme. Přidáme ořechy, omáčky a zeleninový fond. Můžeme podle uvážení zahustit škrobem namočeným ve vodě.
  2. Žebra

    • Nasekaná žebírka povaříme ve vodě doměkka (cca 15–20 minut), osušíme a obalíme směsí ze sójové omáčky, vajec a mouky.
    • Položíme na GN plech a pečeme v konvektomatu do hněda (můžete použít tuk Rama Combi Profi ) nebo v hlubokém oleji ve wok pánvi, promícháme se zbylými ingrediencemi a podáváme se zeleninou
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.