Pikantní vepřova žebra s Wok pečenou zeleninou
Krájené kousky surovin by měly být stejně velké, aby se rychle a stejnoměrně propekly. Maso a zeleninu opékejte odděleně, zůstanou tak křehké a voňavé.

Suroviny
Pikantní vepřova žebra s Wok pečenou zeleninou
−
+
€134.8
zelenina
Olej
/ml
150.0 ml
0%
Zázvor
/g
20.0 g
0%
Wok zeleninová směs (cuketa, cukrový hrášek, červená paprika, brokolice, mrkev, baby Pak Choi, baby kukuřice, cibule fazolové lusky,...)
/kg
1.5 kg
0%
Knorr Sambal Manis - Omáčka chilli a sója 1 l
/ml
45.0 ml
0%

Makadamové ořechy
/g
50.0 g
0%
Hoisin
/ml
45.0 ml
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/ml
20.0 ml
0%

Škrob - Podle Potřeby
/
0.0
0%
Žebra
Vepřová žebírka
/kg
35.0 kg
0%
Knorr Ketjap Manis - Sójová omáčka 1 l
/ml
400.0 ml
0%

Vejce
/kus
2.0 kus
0%
Knorr Pang Gang - Omáčka chilli a rajčata 1 l
/ml
250.0 ml
0%

Mouka
/g
80.0 g
0%
Hořčičná semena
/g
30.0 g
0%
Rama Combi Profi 3,7 l
/ml
100.0 ml
0%
Koření pěti vůní
/g
1.0 g
0%
Česnek čerstvý
/g
45.0 g
0%
Čerstvě nasekaný koriandr
/g
10.0 g
0%
/
zelenina
-
Olej 150.0 ml
-
Zázvor 20.0 g
-
Wok zeleninová směs (cuketa, cukrový hrášek, červená paprika, brokolice, mrkev, baby Pak Choi, baby kukuřice, cibule fazolové lusky,...) 1.5 kg
-
Makadamové ořechy 50.0 g
-
Hoisin 45.0 ml
-
Škrob - Podle Potřeby
Žebra
-
Vepřová žebírka 35.0 kg
-
Vejce 2.0 kus
-
Mouka 80.0 g
-
Hořčičná semena 30.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 100.0 ml
-
Koření pěti vůní 1.0 g
-
Česnek čerstvý 45.0 g
-
Čerstvě nasekaný koriandr 10.0 g
Příprava
-
zelenina
- Nejprve opečeme česnek se zázvorem, potom přidáváme nejprve tvrdší zeleninu, postupně dále jemnější zeleninu a vše za vysoké teploty opékáme. Přidáme ořechy, omáčky a zeleninový fond. Můžeme podle uvážení zahustit škrobem namočeným ve vodě.
-
Žebra
- Nasekaná žebírka povaříme ve vodě doměkka (cca 15–20 minut), osušíme a obalíme směsí ze sójové omáčky, vajec a mouky.
- Položíme na GN plech a pečeme v konvektomatu do hněda (můžete použít tuk Rama Combi Profi ) nebo v hlubokém oleji ve wok pánvi, promícháme se zbylými ingrediencemi a podáváme se zeleninou