Polévka Madloch

Suroviny
Polévka Madloch
−
+
€272.1
Ingredience
Řepkový olej
/ml
100.0 ml
0%
Brambory
/g
1200.0 g
0%
Cibule žlutá
/g
350.0 g
0%
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg
/g
10.0 g
0%
Divoké Koření (Bobkový List, Tymián, Nové Koření)
/g
3.0 g
0%
Voda
/ml
2500.0 ml
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
250.0 ml
0%
Mléko Polotučné 1,5 %
/ml
250.0 ml
0%
Sůl
/g
1.0 g
0%
Pepř
/g
1.0 g
0%
Knorr Professional Essence Zeleninový bujón 1 l
/ml
30.0 ml
0%

/
Ingredience
-
Řepkový olej 100.0 ml
-
Brambory 1200.0 g
-
Cibule žlutá 350.0 g
-
Knorr Paprika sladká mletá 0,5 kg 10.0 g
-
Divoké Koření (Bobkový List, Tymián, Nové Koření) 3.0 g
-
Voda 2500.0 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 250.0 ml
-
Mléko Polotučné 1,5 % 250.0 ml
-
Sůl 1.0 g
-
Pepř 1.0 g
Příprava
-
Ingredience
- Na tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené brambory na kostičky. Osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a krátce orestujeme. Pak zalijeme vodou rozmíchanou se zeleninovým fondem a necháme uvařit brambory do měkka.
- Vdalším hrnci si připravíme vývar zdivokého koření. Přecezený vývar pak přidáme kbramborám. Zahustíme jíškou, dvě minuty povaříme a zjemníme mlékem a krémem na vaření.