Quiche s uzeným kuřecím masem, hořčicí a čedarem

Suroviny
Quiche s uzeným kuřecím masem, hořčicí a čedarem
−
+
€26.88
Píprava
Cibule, nakrájená na plátky
/g
150.0 g
0%
Kuřecí prsa bez kůže, uvařená, uzená ks 220 g
/g
200.0 g
0%
Těsto na koláč
/g
250.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
300.0 ml
0%
Vejce
/g
150.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Zahradní bylinky 0,34 kg
/g
12.0 g
0%

Zauzený sýr Applewood, strouhaný
/g
50.0 g
0%
Čedar sýr, strouhaný
/g
100.0 g
0%
Hladkolistá petržel, nasekaná
/g
10.0 g
0%
/
Píprava
-
Cibule, nakrájená na plátky 150.0 g
-
Kuřecí prsa bez kůže, uvařená, uzená ks 220 g 200.0 g
-
Těsto na koláč 250.0 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 300.0 ml
-
Vejce 150.0 g
-
Zauzený sýr Applewood, strouhaný 50.0 g
-
Čedar sýr, strouhaný 100.0 g
-
Hladkolistá petržel, nasekaná 10.0 g
Příprava
-
Píprava
Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli necháme na pánvi pomalu asi 15 minut karamelizovat. Poté zachladíme, přikryjeme a ponecháme pro pozdější použití. Uzené kuřecí maso nakrájíme na proužky. Pečicí formu vyložíme těstem, překryjeme pečicím papírem a vysypeme fazolemi. Formu vložíme do předehřátého konvektomatu a pečeme cca 15 minut. Vyndáme z trouby, fazole a pečicí papír odstraníme. Necháme vychladnout. Nakrájené uzené kuřecí maso smícháme s hladkolistou petrželí. Rostlinný krém a vejce rozšleháme v misce, ochutíme Knorr Zahradními bylinkami a Hellmann’s Hořčicí. Připravenou cibulí a nakrájeným masem vysypeme upečený korpus a zalijeme krémem s vejci. Konvektomat nastavíme na 180 °C. Mixem strouhaných sýrů posypeme koláč. Vložíme do konvektomatu a pečeme asi 25–30 minut.