Rajčatové těstoviny tagliarini s chřestem, pošírovaným vejcem a parmazánem
Těstoviny ne vždy potřebují omáčku – alternativou je ztracené vejce. Chuť obohatí parmazán.

Suroviny
Rajčatové těstoviny tagliarini s chřestem, pošírovaným vejcem a parmazánem
−
+
€3130.5
Vařený chřest
Bílý chřest, oloupaný
/g
500.0 g
0%
Zelený chřest, oloupaný
/g
500.0 g
0%
Sůl Podle Chuti
/
0.0
0%
Cukr Podle Chuti
/
0.0
0%
Těstoviny
Tagliarini rossi (chlazené těstoviny)
/g
1800.0 g
0%
Sůl Podle Chuti
/
0.0
0%
Olivový olej
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Professional Primerba Červené Pesto 0,34 kg
/g
50.0 g
0%

Pošírované vejce
Jablečný Ocet K Okyselení
/
0.0
0%
Vejce
/kus
10.0 kus
0%
Servírování
Parmazán, strouhaný
/g
100.0 g
0%
Hráškové Klíčky Na Ozdobu
/
0.0
0%
Cesnekové Květy Na Ozdobu
/
0.0
0%
/
Vařený chřest
-
Bílý chřest, oloupaný 500.0 g
-
Zelený chřest, oloupaný 500.0 g
-
Sůl Podle Chuti
-
Cukr Podle Chuti
Těstoviny
-
Tagliarini rossi (chlazené těstoviny) 1800.0 g
-
Sůl Podle Chuti
-
Olivový olej 200.0 ml
Pošírované vejce
-
Jablečný Ocet K Okyselení
-
Vejce 10.0 kus
Servírování
-
Parmazán, strouhaný 100.0 g
-
Hráškové Klíčky Na Ozdobu
-
Cesnekové Květy Na Ozdobu
Příprava
-
Vařený chřest
- Chřest uvařte v osolené vodě se špetkou cukru.
- Zchlaďte studenou vodou a libovolně nakrájejte.
- Ponechejte si vodu z vaření chřestu.
-
Těstoviny
- Těstoviny uvařte v osolené vodě.
- Olivový olej smíchejte s Primerba Červeným pestem a spojte s uvařenými, scezenými těstovinami.
- Přidejte chřest a opatrně prohřejte. Vše lze podlít vodou z vaření chřestu.
-
Pošírované vejce
- Přiveďte vodu k varu, přidejte do ní trochu jablečného octa.
- Opatrně vyklepněte jednotlivě vejce do okyselené vody.
- Vařte tak dlouho, aby bílek ztuhnul a žloutek zůstal tekutý.
-
Servírování
- Těstoviny tagliarini rossi s chřestem servírujte v hlubokém talíři a pošírované vejce položte nahoru.
- Ozdobte nahrubo strouhaným parmazánem, hráškovými klíčky a česnekovými květy.