Menu

Suroviny

+

Vařený chřest

  • Bílý chřest, oloupaný 500.0 g
  • Zelený chřest, oloupaný 500.0 g
  • Sůl Podle Chuti
  • Cukr Podle Chuti

Těstoviny

Pošírované vejce

  • Jablečný Ocet K Okyselení
  • Vejce 10.0 kus

Servírování

  • Parmazán, strouhaný 100.0 g
  • Hráškové Klíčky Na Ozdobu
  • Cesnekové Květy Na Ozdobu

Těstoviny ne vždy potřebují omáčku – alternativou je ztracené vejce. Chuť obohatí parmazán.

...

Příprava

  1. Vařený chřest

    • Chřest uvařte v osolené vodě se špetkou cukru.
    • Zchlaďte studenou vodou a libovolně nakrájejte.
    • Ponechejte si vodu z vaření chřestu.
  2. Těstoviny

    • Těstoviny uvařte v osolené vodě.
    • Olivový olej smíchejte s Primerba Červeným pestem a spojte s uvařenými, scezenými těstovinami.
    • Přidejte chřest a opatrně prohřejte. Vše lze podlít vodou z vaření chřestu.
  3. Pošírované vejce

    • Přiveďte vodu k varu, přidejte do ní trochu jablečného octa.
    • Opatrně vyklepněte jednotlivě vejce do okyselené vody.
    • Vařte tak dlouho, aby bílek ztuhnul a žloutek zůstal tekutý.
  4. Servírování

    • Těstoviny tagliarini rossi s chřestem servírujte v hlubokém talíři a pošírované vejce položte nahoru.
    • Ozdobte nahrubo strouhaným parmazánem, hráškovými klíčky a česnekovými květy.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu